Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Barneveld 3772 DZ

De Enk

3772 DZ Barneveld

Omschrijving

Welkom bij De Enk

UPGRADE: de 4 vrijstaand (geschakelde) woningen worden afgebouwd inclusief uitbouw aan de achterzijde van maar liefst 3 meter, een dakvenster en een vergrote badkamer.

De brochure, prijslijst en inschrijfformulier zijn te downloaden of op te halen bij Midden Nederland Makelaars aan de Kampstraat 32 te...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 599.500,- tot € 599.500,- Gebruiksoppervlakte 131 m² t/m 177 m² Inhoud 500 m³ t/m 738 m³ Perceeloppervlakte 133 m² t/m 591 m² Start bouw 25-03-2019 Start Verkoop 05-09-2018 Oplevering 30-06-2020 Aantal kavels 24 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Welkom bij De Enk

UPGRADE: de 4 vrijstaand (geschakelde) woningen worden afgebouwd inclusief uitbouw aan de achterzijde van maar liefst 3 meter, een dakvenster en een vergrote badkamer.

De brochure, prijslijst en inschrijfformulier zijn te downloaden of op te halen bij Midden Nederland Makelaars aan de Kampstraat 32 te Barneveld.

Vlakbij het centrum van Barneveld wordt De Enk gebouwd. Een unieke wijk, waarin 'groen wonen' het sleutelwoord is. De 24 stoere, robuuste woningen; 12 rij/hoekwoningen, 8 twee-onder-één-kappers en 4 vrijstaand (geschakelde) woningen, komen namelijk in een volwassen groene omgeving te staan. Daarbij zijn ze ook nog eens energieneutraal! De Enk heeft een speciaal ingerichte speel/recreatieplek middenin het hart van het nieuwe buurtje. Jong en oud gaat er veel plezier aan beleven. Spelen, recreëren, ontmoeten en ondernemen, het gebeurt hier allemaal!

De woningen liggen in de vier clusters met verschillende samenstellingen van het woonprogramma. Er zijn drie basis woningtypologieën ontworpen in het plan; rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen. De samenstelling verschilt per cluster, deze verscheidenheid in eenvoud geeft een gevarieerd en rijk beeld.

Met onze materiaalkeuzes willen we dicht bij de natuurlijke en ambachtelijke uitstraling blijven. Tevens houden we rekening met beperkt onderhoud aan woningen. Het metselwerk is grijs/bruin en warm van karakter. De woningen karakteriseren zich mede door de dakvlakken met een traditionele golfdakpan als vanzelfsprekend passend in de omgeving.”

“De rust in het beeld wordt tegelijkertijd bereikt door eenzelfde repeterend materiaalgebruik. De verschillende typologieën zijn nadrukkelijk benaderd als een sculpturaal totaal volume en niet als vier losse individuele gevels. Er wordt een spel gespeeld met planken en metselwerk, waarbij de materialen de hoek om bewegen.”

“De volumes zijn traditioneel en vertrouwd, maar door de verkaveling, positionering, verdraaiing en alzijdige oriëntatie zijn de woningen onderscheidend ten opzichte van de omliggende bebouwing. De uitstraling van de woningen balanceert daarmee tussen oud en nieuw, tussen neutraal en specifiek én tussen vanzelfsprekend en onderscheidend.”

De ligging aan het water geeft een extra dimensie aan het wonen in De Enk. De steiger nodigt uit om eendjes te voeren, of om er een hengel uit te gooien.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn over drie van de vier woonclusters verdeeld rondom de centrale ontmoetingsplaats van De Enk. De alzijdigheid van de woningen maakt het mogelijk om ze in iedere cluster anders te positioneren. Dit geeft een speels effect, waarbij de eenheid toch behouden blijft.

Door de verschillende samenstellingen van de woonclusters is er een rijk en gevarieerd beeld gecreëerd. De verscheidenheid aan (sierfruit)bomen, hagen, grassen, bloemrijke kruidenplanten en oeverplanten zorgen ervoor dat er ieder seizoen wat te zien valt in De Enk.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 599.500,- - € 599.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 131 m² t/m 177 m² Inhoud 500 m³ t/m 738 m³ Perceeloppervlakte 133 m² t/m 591 m² Start bouw 25-03-2019 Start Verkoop 05-09-2018 Oplevering 30-06-2020 Aantal kavels 24 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Video's

Download PDF

360° Foto's

Route van naar , 3772 DZ Barneveld
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.