Midden Nederland Makelaars - Barneveld

Kampstraat 32
3771 AV Barneveld
Tel: 0342-423400
barneveld@mnm.nl
Nieuwe Burght Koopaanneemsom € 260.000,- tot € 465.000,-
 in Barneveld 3772 TS

Omschrijving

Nieuwbouwproject Nieuwe Burght

Let op: DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

De Nieuwe Burght is een nieuwbouwbuurt aan de zuidkant van Barneveld gelegen aan de Lunterseweg. De afgelopen jaren is Eilanden-Oost – mede vanwege de grote belangstelling voor de woningen die er werden gebouwd – in sneltreinvaart ontwikkeld, inclusief een supermarkt, gezellige winkel, een snackbar en bushalte. Gelegen aan een belangrijke uitvalsweg van Barneveld, bent u snel op de A30. Maar tegelijkertijd ook dichtbij het station Barneveld-Zuid en het gezellige centrum van Barneveld met tal van voorzieningen en kwaliteitswinkels wat het wonen in Barneveld zo prettig maakt. De buurt is ruim en kindvriendelijk opgezet en met een groene bufferzone tussen de nieuwbouwwijk Eilanden-Oost en de bestaande wijk Barneveld Zuid II.

De rij- en hoekwoningen, de halfvrijstaande woningen en de comfortwoningen – een totaalproject van Van de Kolk uit Garderen – zien er fantastisch uit en vormen een prachtige afronding van dit gedeelte van nieuwbouwwijk Eilanden-Oost.

De mooie mix aan verschillende typen woningen – of je nu begint aan je wooncarrière of dat je juist op zoek bent naar een woning waarin je nog lang zelfstandig kunt blijven wonen – maakt dat dit wijkje in een grote behoefte zal voorzien. Daarbij komt dat dit wijkje aardgasloos zal worden gebouwd. Op en top duurzaamheid dus.

Gasloos wonen
Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk Co 2-uitstoo t. Om dit te realiseren zullen alle huishoudens op den duur van het aardgas af moeten. De woningen worden zonder gasaansluiting opgeleverd. Uw woning is klaar voor de toekomst!

Dit houdt in dat de woningen worden verwarmd door middel van een warmtepomp. Naast verwarmen is er ook de mogelijkheid tot koelen. De benodigde elektriciteit wordt voor een gedeelte opgewekt door standaard geleverde PV-panelen op uw woning. Ook zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming.

Koopsommen vanaf € 260.000,- v.o.n. tot € 465.000,- v.o.n.
De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 260.000,- - € 465.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 88 m² t/m 151 m² Inhoud 334 m³ t/m 565 m³ Perceeloppervlakte 128 m² t/m 272 m² Start bouw 02-03-2020 Start Verkoop 09-09-2019 Aantal kavels 18 Vrij 18 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis