Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Ermelo 3851 NT

De Wegwijzer

3851 NT Ermelo
Bel of mail ons
0341-553773

Omschrijving

31 koopappartementen verdeeld over 3 gebouwen

De 31 appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen. Alle drie verschillend, maar toch een samenhangend geheel met als overkoepelend element een gevarieerde architectuur met vele fraaie accenten. De panden vallen op door hun rijke detaillering. Zo zijn er bijzondere nok-elementen, markante accenten rond de kozijnen en veel...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 179.500,- tot € 397.900,- Gebruiksoppervlakte 74 m² t/m 135 m² Inhoud 222 m³ t/m 405 m³ Start Verkoop 12-09-2018 Aantal kavels 31 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

31 koopappartementen verdeeld over 3 gebouwen

De 31 appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen. Alle drie verschillend, maar toch een samenhangend geheel met als overkoepelend element een gevarieerde architectuur met vele fraaie accenten. De panden vallen op door hun rijke detaillering. Zo zijn er bijzondere nok-elementen, markante accenten rond de kozijnen en veel variatie in het metselwerk. De gebruikte kleurstelling van bruinrode stenen en donkere dakpannen geven het geheel een knusse maar tegelijkertijd statige uitstraling. Afwisseling in geveldiepte en –hoogte brengt speelsheid aan. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en door de verschillende ligging van de drie gebouwen kunt u altijd een appartement vinden met de ligging van uw voorkeur.

Blok A Kerklaan

Blok A valt op door de 3 eigenwijze torentjes met kenmerkende nok-elementen. De donkere gevel wordt onderbroken door frisse witte kozijnroedes en ruime, lichte balkons. Het gebouw herbergt 2 ruime appartementen van circa 96 m², 5 stuks van circa 102/103 m² en 2 van maar liefst circa 129 en 135 m². Allemaal hebben ze 3 kamers, een ruime badkamer en een separaat toilet, een interne berging en een berging op de begane grond. Kiest u voor een appartement op de begane grond dan heeft u een terras, kiest u voor de verdieping, dan heeft u een fijn balkon. De balkons liggen op het westen en hebben een oppervlak van 7-9 m². De appartementen op de hoek zijn heerlijk licht door de ramen aan 2 zijden. Alle appartementen worden opgeleverd inclusief een luxe afgewerkte badkamer inclusief sanitair en tegelwerk en een luxe keuken met inbouwapparatuur. Het complex heeft een lift.

Blok F Postlaantje

Blok F is een gemoedelijk ogend complex dat optisch bestaat uit 4 delen; 3 roodbruine torentjes en één naar achter geplaatst deel met een plat dak. Door deze variatie oogt het geheel speels en afwisselend. De gevels hebben een subtiele variatie in steenkleuren waardoor het geheel vriendelijk oogt. Opvallend accent zijn dan donkere dakpannen die op de bovenste bouwlaag ook langs de zijmuren doorlopen. Het totale complex herbergt 11 appartementen van zo’n 74/75 m² en 3 stuks van circa 78 m². Ook deze 3 kamer appartementen zijn bereikbaar met een lift en hebben een berging op de begane grond. Ze hebben allemaal een interne berging, een ruime badkamer en een separaat toilet. De appartementen op de begane grond hebben een fijn terras, de appartementen op de verdieping hebben een balkon. De balkons hebben een oppervlak van 6 of 7 m² en liggen op het oosten.

Blok G Dr. Holtropstraat

Blok G is qua uitstraling vergelijkbaar met blok A. Dezelfde markante torentjes en opvallende geveldetails, dezelfde variatie in metselwerk en witte accenten, maar een andere ligging en indeling. Dit blok huisvest namelijk 2 appartementen van circa 96 m² en 6 stuks met oppervlakten tussen de 101/106 m². Ook dit zijn 3 kamer appartementen met een ruime badkamer, separaat toilet, interne berging en een berging op de begane grond. Alle appartementen hebben een balkon, het bovenste appartement aan de linkerzijde heeft een dakterras van 14 m². De balkons zijn georiënteerd op het zuiden (lekker zonnig!) en hebben een oppervlakte van 6 of 7 m². Woont u op de hoek, dan heeft u aan twee zijden ramen en dus lekker veel licht in huis. De appartementen worden opgeleverd inclusief luxe badkamer met sanitair en tegelwerk en luxe keuken met inbouwapparatuur. In het complex is een lift.

De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 30 september a.s. om 23:59 uur.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 179.500,- - € 397.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 74 m² t/m 135 m² Inhoud 222 m³ t/m 405 m³ Start Verkoop 12-09-2018 Aantal kavels 31 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Route van naar , 3851 NT Ermelo
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.