Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Ermelo 3853 KJ

De Loohof

3853 KJ Ermelo
Bel of mail ons
0341-553773

Omschrijving

21 unieke woningen "De Loohof" in Ermelo

In het buitengebied van de gemeente Ermelo, nabij de gemeentegrens met Harderwijk ligt het recreatiepark De Loohof.
Op deze bosrijke locatie wordt een unieke, besloten woonhof ontwikkeld. U woont hier straks feitelijk tussen Harderwijk en Ermelo in en kunt dus eenvoudig bepalen op welke plaats u zich gaat oriënteren....
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 289.950,- tot € 719.950,- Gebruiksoppervlakte 109 m² t/m 193 m² Inhoud 403 m³ t/m 814 m³ Perceeloppervlakte 124 m² t/m 1389 m² Start Verkoop 26-11-2019 Aantal kavels 21 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

21 unieke woningen "De Loohof" in Ermelo

In het buitengebied van de gemeente Ermelo, nabij de gemeentegrens met Harderwijk ligt het recreatiepark De Loohof.
Op deze bosrijke locatie wordt een unieke, besloten woonhof ontwikkeld. U woont hier straks feitelijk tussen Harderwijk en Ermelo in en kunt dus eenvoudig bepalen op welke plaats u zich gaat oriënteren.

In totaal komen er 21 nieuwbouwwoningen in diverse woningtypes en prijscategorieën. Het hofje gaat zich kenmerken door een ruime groene opzet en hoogwaardige luxe architectuur van de woningen. Het plan bestaat uit:
- 7 tussenwoningen;
- 4 hoekwoningen;
- 6 halfvrijstaande woningen;
- 4 vrijstaande woningen.

Uiteraard wordt er gebouwd naar de laatste stand van de techniek, dus gasloos, met optimale isolatie, zonnepanelen en een individuele warmtepomp.

Het hofje kenmerkt zich door zijn ruime groene opzet en de hoogwaarde luxe architectuur van de woningen. Door de diversiteit van woningen is het een levendig plan geworden met als doel optimaal woongenot creëren voor de gebruiker.

Ligging
Ermelo is een fijn en gezellig dorp aan de rand van de Veluwe. Het centrum is gevuld met vele leuke winkels en restaurants. Door de ligging aan de rand van de Veluwe zijn er rondom Ermelo vele plekken waar u optimaal kunt genieten van de Veluwse natuur. Naast de vele voorzieningen is Ermelo erg geschikt om te wonen, werken en natuurlijk recreëren. Misschien voor u geen nieuws, omdat u al in Ermelo woont.

Alle voorzieningen op fietsafstand.
In 5 fietsminuten bent u in het centrum van Drielanden (Harderwijk) waar diverse winkels aanwezig zijn. In het winkelcentrum vindt u supermarkten, een drogist en nog veel meer. Ook bent u op de fiets binnen 15 minuten in het centrum van Ermelo of Harderwijk. Geniet hier van een drankje op één van de terrassen of ga een hapje eten in één van de vele horecagelegenheden.

Uitvalsbasis voor de Randstad.
Door de centrale ligging in het land is De Loohof erg goed bereikbaar. Met de auto bent u via de A28 binnen een halfuur in Amersfoort of Zwolle. Maar ook het openbaar vervoer biedt een goed alternatief, de stations van Ermelo en Harderwijk liggen op 10 minuten fietsafstand. Al met al is De Loohof een ideale uitvalsbasis voor de Randstad.

Geniet van de natuur.
De Loohof ligt tussen de natuurgebieden De Veluwe en het Wolderwijd. De omgeving leent zich er dan ook voor heerlijk te recreëren, denk hierbij aan wandelen, fietsen of waterskiën.
Met de Veluwe in de achtertuin het Wolderwijd in de voortuin is er altijd iets te doen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 289.950,- - € 719.950,- Indeling Gebruiksoppervlakte 109 m² t/m 193 m² Inhoud 403 m³ t/m 814 m³ Perceeloppervlakte 124 m² t/m 1389 m² Start Verkoop 26-11-2019 Aantal kavels 21 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3853 KJ Ermelo

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.