Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Nijkerk 3861 PC

Mijn Stek Nijkerk

3861 PC Nijkerk
Bel of mail ons
033-2460601

Omschrijving

Het nieuwbouwproject MijnStek is gelegen in de landelijke omgeving tussen de Doornsteeg en de Dammersbeek. Aan de noordzijde van deze wijk vindt u de reeds gerealiseerde woningen in De Boomgaard. De huizen liggen verspreid en het woningaanbod is bijzonder gevarieerd. Er komen koop- en huurwoningen. In totaal komen er 49 koopwoningen. Er zijn vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, midden- en...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 200.000,- tot € 724.000,- Gebruiksoppervlakte 98 m² t/m 161 m² Inhoud 365 m³ t/m 619 m³ Perceeloppervlakte 111 m² t/m 500 m² Start bouw 01-01-2020 Start Verkoop 04-07-2019 Aantal kavels 49 Vrij 49 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Het nieuwbouwproject MijnStek is gelegen in de landelijke omgeving tussen de Doornsteeg en de Dammersbeek. Aan de noordzijde van deze wijk vindt u de reeds gerealiseerde woningen in De Boomgaard. De huizen liggen verspreid en het woningaanbod is bijzonder gevarieerd. Er komen koop- en huurwoningen. In totaal komen er 49 koopwoningen. Er zijn vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, midden- en hoekwoningen. Vervolgens kunt u ook nog kiezen uit verschillende woonsferen. Wat past het beste bij u? Landelijk, nostalgisch of dorps? Net als het woningaanbod is ook de architectuur gevarieerd. De verschillende steenkleuren, kapvormen en -richtingen, goothoogtes en details dragen bij aan een sfeervol dorps beeld. Het leuke hiervan is dat geen straat hetzelfde is waardoor er veel herkenning is.

Nijkerk zet hoog in op duurzaamheid ten aanzien van de woonwijk én de woningen. Qua woningbouw lopen we vooruit op de standaard duurzaamheidseisen. Allereerst zorgen we voor een optimale ventilatie, isolatie en zon-oriëntatie. Daarbij plaatsen we op het dak zonnepanelen. Verder zijn de woningen in MijnStek gasloos en daarmee toekomstbestendig.

INSCHRIJVING:
Er is een inschrijvingsprocedure voor de verkoop van toepassing. De sluitingsdatum van deze inschrijvingsprocedure is vrijdag 12 juli 2019 om 12.00 uur.

Ga voor het inschrijven naar https://www.mijnsteknijkerk.nl/inschrijven of klik op de homepage op de knop ‘’inschrijven’’ en geef hier uw voorkeur op. U heeft de mogelijkheid om 10 voorkeuren aan te geven.


Midden Nederland Makelaars en Makelaardij Van Wijnen hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide gevestigd in Nijkerk en zijn al jaren actief in de stad. Hierdoor kennen ze de stad en de omgeving als geen ander en kunnen zij u optimaal van dienst zijn.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 200.000,- - € 724.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 98 m² t/m 161 m² Inhoud 365 m³ t/m 619 m³ Perceeloppervlakte 111 m² t/m 500 m² Start bouw 01-01-2020 Start Verkoop 04-07-2019 Aantal kavels 49 Vrij 49 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3861 PC Nijkerk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.