Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Nijkerk 3861 PC

Heerensteeg fase 2

3861 PC Nijkerk
Bel of mail ons
033-2460601

Omschrijving

Woongenot is een verzamelbegrip dat bestaat uit diverse belangrijke elementen die als geheel iets aangenaams opleveren. Dat begint bijvoorbeeld bij de ligging van de woning. Hoe is de bereikbaarheid? Hoe veilig is de wijk voor mijn spelende kinderen? En vind ik belangrijke voorzieningen als scholen en een supermarkt bij mij in de buurt? Belangrijke vragen waar het project Heerensteeg in Nijkerk...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 294.200,- tot € 674.000,- Gebruiksoppervlakte 111 m² t/m 162 m² Inhoud 387 m³ t/m 677 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 467 m² Start bouw 01-04-2020 Start Verkoop 08-10-2019 Oplevering 01-03-2021 Aantal kavels 21 Vrij 14 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Woongenot is een verzamelbegrip dat bestaat uit diverse belangrijke elementen die als geheel iets aangenaams opleveren. Dat begint bijvoorbeeld bij de ligging van de woning. Hoe is de bereikbaarheid? Hoe veilig is de wijk voor mijn spelende kinderen? En vind ik belangrijke voorzieningen als scholen en een supermarkt bij mij in de buurt? Belangrijke vragen waar het project Heerensteeg in Nijkerk een bevredigend antwoord op geeft.

Naast een gezellig stadscentrum met mooi gevarieerde terrassen en een aantrekkelijk winkelaanbod is Nijkerk ook vanwege de ideale ligging ten opzichte van rijkswegen een heerlijke plek om er te wonen. Maar ook liefhebbers van cultuur halen hun hart op in en om Nijkerk.

Het winkelaanbod is bijzonder gevarieerd. Een keur aan kerken, scholen en (sport) verenigingen zorgen ervoor dat inwoners de stad niet uit hoeven voor allerhande voorzieningen. Geniet u van de natuur? Dan is een is een fietstocht in het waterrijke buitengebied een absolute aanrader.

Het project Heerensteeg is de volgende fase van het grote uitbreidingsplan Doornsteeg te Nijkerk. Een bijzonder kindvriendelijke woonwijk waarbij duurzaamheid een belangrijk centraal thema is. Dit thema krijgt dan ook op velerlei wijze gestalte in de nieuwe woonwijk. Denk daarbij ook aan de duurzame inrichting van de openbare ruimte, met duurzame materialen en LED-straatverlichting. Alles gericht op een betere toekomst. Een verantwoorde leefomgeving waar het niet alleen goed toeven is, maar waar u jaren naar tevredenheid zult wonen. Alles volgens de eisen van de toekomst.

Welkom thuis in Heerensteeg!

DE WONINGEN
1 Vrijstaande woning 
- perceeloppervlakte ca. 433 m² 
- woonoppervlakte ca. 161 m²
- inhoud ca. 598 m³
- koopsom € 674.000,- v.o.n.

10 Twee-onder-een-kapwoningen 
- perceeloppervlakte variërend van ca. 258 m² tot 467 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 146 m² - 162 m²
- inhoud variërend van ca. 597 m³ - 677 m³
- koopsommen vanaf € 482.500,- v.o.n. tot € 545.000,- v.o.n.

4 Hoekwoningen 
- perceeloppervlakte variërend van ca. 159 m² tot 270 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 111 m² - 127 m²
- inhoud variërend van ca. 398 m³ - 449 m³
- koopsommen vanaf € 335.000,- v.o.n. tot € 410.000,- v.o.n.

6 Middenwoningen 
- perceeloppervlakte variërend van ca. 123 m² tot 146 m²
- woonoppervlakte  ca. 111 m² 
- inhoud ca. 387 m³ 
- koopsom € 294.200,- v.o.n.

- De hoek- en middenwoningen worden standaard voorzien van een houten berging. De garage bij enkele hoekwoningen zijn optioneel. De twee-onder-een kapwoningen en de vrijstaande woning worden standaard voorzien van een garage;
- Alle woningen kunnen casco worden opgeleverd. De casco-minderprijs is op te vragen bij de verkopende makelaars;
- De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2016;
- Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie meldt u bij de verkopende makelaars.

EEN DUURZAME EN ENERGIEZUINIGE BASIS
Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO-footprint die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.
Daarom worden de woningen van het project Heerensteeg - Doornsteegfase 2 standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig? 

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond de stad Nijkerk. Hierdoor kennen ze de stad  en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn. 

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de prachtige nieuwste wijk van Nijkerk. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’
?
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 294.200,- - € 674.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 111 m² t/m 162 m² Inhoud 387 m³ t/m 677 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 467 m² Start bouw 01-04-2020 Start Verkoop 08-10-2019 Oplevering 01-03-2021 Aantal kavels 21 Vrij 14 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3861 PC Nijkerk
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.