Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Nijkerkerveen 3864 MX

Buntwal

3864 MX Nijkerkerveen
Bel of mail ons
033-2460601

Omschrijving

Bij de 'Buntwal' komt alles samen…!
Wonen in een landelijke omgeving en toch dicht bij stedelijke voorzieningen.
 
Een nieuwe woonwijk, ruim van opzet en divers van architectuur. Dat zijn de elementen waar een prettig leefklimaat aan moet voldoen. Bij de 'Buntwal' komt een mooi gevarieerd woningpalet aan bod. Van hoek- en middenwoningen tot...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 272.500,- tot € 625.000,- Gebruiksoppervlakte 112 m² t/m 173 m² Inhoud 442 m³ t/m 823 m³ Perceeloppervlakte 131 m² t/m 465 m² Start bouw 10-07-2019 Start Verkoop 15-05-2019 Aantal kavels 46 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Bij de 'Buntwal' komt alles samen…!
Wonen in een landelijke omgeving en toch dicht bij stedelijke voorzieningen.
 
Een nieuwe woonwijk, ruim van opzet en divers van architectuur. Dat zijn de elementen waar een prettig leefklimaat aan moet voldoen. Bij de 'Buntwal' komt een mooi gevarieerd woningpalet aan bod. Van hoek- en middenwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande familiehuizen. Voor elk wat wils, waarbij ook is gelet op kindvriendelijkheid. Welkom thuis in de 'Buntwal' te Nijkerkerveen!
 
De uitbreiding van de 'Buntwal' ligt aan de noordoostkant van het dorp Nijkerkerveen. Aan de noordkant wordt deze ruim opgezette wijk ontsloten vanaf de 'Buntwal' en ten westen sluit het aan op de weidse agrarische percelen die kenmerkend zijn voor de omgeving en het dorp.
 
Voor de ruimtelijke opzet zijn zowel de karakteristieken van het omliggende landschap rondom het dorp als de ruimtelijke structuur van het dorp als inspiratie gebruikt. Dit uit zich in de langgerekte verkavelingsopzet, de bomenrijen en de evenwijdige paden als ontsluiting van de kavels. Tevens dragen de verspringende gevelrooilijnen, wisselende kapvormen en goothoogten bij aan de kenmerkende dorpse uitstraling van deze nieuwe buurt. De eenheid in materiaalgebruik en volumes zorgen voor de samenhang enerzijds, de verschillende dakvormen, topgevels en kozijnafmetingen zorgen voor de gewenste diversiteit anderzijds. 
 
De variatie en individualiteit van de woningen binnen de sterke architectonische samenhang maken de buurt als geheel een prettige woonomgeving. Met de vele kopers-opties kunt u uw woning verder op maat maken.
 
Deze nieuwe woonwijk wordt geheel gasloos gebouwd. Standaard worden de woningen uitgerust met een goede isolerende schil, warmtepomp en vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping. Als u qua duurzaamheid meer wilt realiseren in uw woning dan kan dat. Ook hier zijn kopers-opties mogelijk.
 
Alle woningen kunnen casco worden opgeleverd. De casco-minderprijs is op te vragen bij de verkopende makelaars.

De hoek- en middenwoningen worden standaard voorzien van een houten berging.
De garages van de hoekwoningen zijn optioneel.
De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een aangebouwde stenen garage.

De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2016.
 
Er is geen inschrijvingsprocedure. De verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt!
Voor meer informatie kunt u zich melden bij de verkopende makelaars.
 
De woningen
13 Middenwoningen
- Perceeloppervlakte variërend van ca. 136 m² - 140 m²;
- Koopsommen middenwoningen vrije sector: vanaf € 272.500,- tot € 280.000,- v.o.n.

20 Hoekwoningen
- Perceeloppervlakte variërend van ca. 131 m² - 234 m²;
- Koopsommen hoekwoningen vrije sector: vanaf € 285.000,- tot € 372.500,- v.o.n.

10 Twee-onder-één-kapwoningen
- Perceeloppervlakte variërend van ca. 295 m² - 342 m²;
- Koopsommen twee-onder-één-kapwoningen vrije sector: vanaf € 435.000,- tot € 485.000,- v.o.n.
 
3 Vrijstaande woningen
- Perceeloppervlakte variërend van ca. 398 m² - 465 m²;
- Koopsommen vrijstaande woningen vrije sector:  vanaf € 615.000,- tot € 625.000,- v.o.n.

Wonen in Nijkerkerveen, onder de rook van Amersfoort. U heeft groot gelijk!
 
Er is veel dynamiek in Nijkerkerveen, zowel op gebied van wonen als bedrijvigheid. Nijkerkerveen staat bovendien bekend om haar centrale ligging, waar inwoners plezierig wonen, werken én recreëren. Het dorp is ideaal gelegen ten opzichte van belangrijke uitvalsroutes zoals de A28 en de A1.
 
Waarom kiezen voor de Gemeente Nijkerk? Deze gemeente, waar Nijkerkerveen onderdeel van uitmaakt, is een dynamische gemeente en ontwikkelen staat hoog in het vaandel. De gemeente koestert, beschermt en versterkt bovendien wat er al is: haar waardevolle landschappen en het kostbaar cultureel erfgoed. De Gemeente Nijkerk staat bekend om haar centrale ligging, waar inwoners fijn wonen, werken én sporten. Het veelzijdige buitengebied en het wonen in de vrijheid zijn hierbij allesbepalend.
 
De stad Nijkerk grenst aan het dorp Nijkerkerveen. Het winkelaanbod in Nijkerk is bijzonder gevarieerd. Vanwege het historische karakter is Nijkerk een sfeervol winkelstadje. Een keur aan kerken, scholen en (sport)verenigingen zorgen ervoor dat inwoners de stad niet uithoeven voor allerhande voorzieningen. Ook als het gaat om ontspanning. Het Jaap van der Krol Bad is een heerlijk zwembad om te zwemmen én te recreëren.
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 272.500,- - € 625.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 112 m² t/m 173 m² Inhoud 442 m³ t/m 823 m³ Perceeloppervlakte 131 m² t/m 465 m² Start bouw 10-07-2019 Start Verkoop 15-05-2019 Aantal kavels 46 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3864 MX Nijkerkerveen
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.