Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Zwartebroek 3785 LS

Dwarsakker 8 twee-onder-één-kapwoningen Bokhorst

3785 LS Zwartebroek

Omschrijving

8 ROYALE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN MET GARAGE

De rust en de gemoedelijkheid; het is zó fijn wonen in Zwartebroek. Met de komst van 8 riante twee-onder-één-kap-woningen in de nieuwbouwwijk Dwarsakker wordt Zwartebroek nog weer iets mooier. Dwarsakker is een nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Zwartebroek. De wijk is ruim en kindvriendelijk opgezet. Wordt één van deze 8 woningen...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 359.500,- tot € 419.000,- Gebruiksoppervlakte 138 m² t/m 163 m² Inhoud 524 m³ t/m 588 m³ Perceeloppervlakte 230 m² t/m 385 m² Start Verkoop 04-12-2018 Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

8 ROYALE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN MET GARAGE

De rust en de gemoedelijkheid; het is zó fijn wonen in Zwartebroek. Met de komst van 8 riante twee-onder-één-kap-woningen in de nieuwbouwwijk Dwarsakker wordt Zwartebroek nog weer iets mooier. Dwarsakker is een nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Zwartebroek. De wijk is ruim en kindvriendelijk opgezet. Wordt één van deze 8 woningen misschien straks uw nieuwe (t)huis? Welkom in Dwarsakker!

Het gezondheidscentrum, dat binnenkort wordt gebouwd, bevindt zich in de nabijheid van dit project. Ook de supermarkt en bushalte bevinden zich op loopafstand. De gemeente Barneveld, waar Zwartebroek deel van uitmaakt is één van de meest geliefde woonomgevingen van Nederland. Daar vind je nog de ongerepte, veluwse natuur en gezellige dorpskernen. Wilt u wonen in één van deze 8 riante twee-onder-één-kap-woningen? Schijf u nu in bij één van de makelaars.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?
Teun Gundelach Vastgoed en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen.

Indeling:
Begane grond: Zodra we door de deur stappen van deze prachtige halfvrijstaande woning komen we binnen in de ruime hal. In deze hal vinden we de trapopgang, meterkast en de toiletruimte. Vanuit de hal is er toegang tot de royale woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde vinden we de woonkeuken met toegang tot het terras waarvan u uitkijkt op de royale achtertuin.

Eerste verdieping: Eenmaal bovenaan de trap bereiken we de overloop van de 1e verdieping. Vanuit de overloop hebben we toegang tot 3 ruime en lichte slaapkamers, de badkamer en vaste trap naar de 2e verdieping. De Badkamer is voorzien van douche, wandcloset en wastafel.

Tweede verdieping: De 2e verdieping is vrij indeelbaar. Meerdere ruimtes kunnen op deze ruime verdieping gerealiseerd worden. Tevens is hier een opstelling van wasmachine, wasdroger en warmtevoorzieningen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 359.500,- - € 419.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 138 m² t/m 163 m² Inhoud 524 m³ t/m 588 m³ Perceeloppervlakte 230 m² t/m 385 m² Start Verkoop 04-12-2018 Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3785 LS Zwartebroek

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.