Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Churchill - Penthouse (Bouwnummer 13) in Barneveld 3772 KV

ChurChill - penthouse (Bouwnummer 13)

3772 KV Barneveld
Koopsom € 1.000.000,- v.o.n.

Omschrijving

WONEN IN STIJL AAN DE CHURCHILLSTRAAT AAN DE RAND VAN HET CENTRUM. HET MODERNE EN DUURZAME ONTWORPEN GEBOUW CHURCHILL KENT EEN GROTE DIVERSITEIT AAN PLATTEGRONDEN MET ELK EEN GEHEEL EIGEN BELEVING EN INDELING.

Aan de voorzijde gelegen aan de Churchillstraat zijn een aantal grotere appartementen gepositioneerd en wat meer naar achter liggen een aantal kleinere...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2021 Woonoppervlakte 257 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

WONEN IN STIJL AAN DE CHURCHILLSTRAAT AAN DE RAND VAN HET CENTRUM. HET MODERNE EN DUURZAME ONTWORPEN GEBOUW CHURCHILL KENT EEN GROTE DIVERSITEIT AAN PLATTEGRONDEN MET ELK EEN GEHEEL EIGEN BELEVING EN INDELING.

Aan de voorzijde gelegen aan de Churchillstraat zijn een aantal grotere appartementen gepositioneerd en wat meer naar achter liggen een aantal kleinere appartementen. De bekroning van dit statige complex wordt letterlijk gevormd door het op de bovenste verdieping gelegen penthouse.

De algehele afwerking, inclusief de keuken en badkamer, zijn geheel naar eigen smaak te verwezenlijken. Het is zelfs mogelijk om de indeling van het appartement te wijzigen. Dit garandeert dat u woont in een appartement zoals er geen ander is!

Wordt de ChurChill uw nieuwe thuis? Dat zou maar zo kunnen. Het is prachtig gelegen aan de rand van ons centrum tegenover het Schaffelaar Theater en is een welkome invulling van de voormalige kantoorlocatie aan de Churchillstraat.

Het voormalige kantoor pand “Victory” wordt na jaren van leegstand gesloopt. Hierdoor ontstaat er een mooie plek voor de bouw van de appartementen. De ruime appartementen zijn met zorg ontworpen door Boxxis architecten. Elk appartement heeft een ruim balkon of dakterras gelegen aan de voorkant en/of zijkant. Rondom het gebouw wordt een tuin aangelegd. Een heerlijke plek voor u om tot rust te komen. Het is een mooie mix van verschillende typen appartementen waarin je nog lang zelfstandig kunt blijven wonen. Hiermee wordt in een grote behoefte voorzien. De appartementen worden aardgasloos opgeleverd. De bijbehorende carports worden voorzien van PV panelen. Op en top duurzaamheid dus. De aankoop van een nieuwbouwappartement lijkt een spannend proces. U wordt hierin echter volledig ondersteund door Van de Kolk. Zodat u niet de lasten, maar wel alle lusten van uw nieuwbouwappartement zult ervaren.

DIT PENTHOUSE HEEFT EEN ALZIJDIG KARAKTER. ALS ENIGE BEWONER VERSCHAFT DE LIFT RECHTSTREEKS TOEGANG TOT DE WONING. DE ENTREE IS VOORZIEN VAN EEN ZEE VAN LICHT. HET IS DE CENTRALE HAL IN DIT PENTHOUSE VAN WAAR UIT DE OVERIGE RUIMTES WORDEN BEDIEND.
 
Een zeer omvangrijke woonkamer en keuken bieden toegang tot prachtige dakterrassen met magnifiek uitzicht. Door de centrale hal word de functie van wonen gescheiden van de slaapzone. De slaapzone is ingedeeld met een master bedroom met eigen inloopkast, badkamer en zelfs een eigen dakterras en twee ruime slaapkamers die een gedeelde badkamer hebben. De ruimtelijk beleving van dit penthouse is zeer bijzonder door de alzijdigheid, de lichtval, het lijnenspel in de plattegrond en de continue relatie met buiten.
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 1.000.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement penthouse Bouwjaar 2021 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 257 m² Gebouwgebonden buitenruimte 90 m² Externe bergruimte 19 m² Inhoud 771 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 4e woonlaag Dakterras Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd en hr-glas Warmwater Aardwarmte Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Carport en geen garage Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Lift, Schuifpui, Zonnepanelen, Balansventilatie
Route van naar ChurChill - penthouse (Bouwnummer 13), 3772 KV Barneveld
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.