Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwnummer 18 in Barneveld 3772 PZ

Bouwnummer 18

3772 PZ Barneveld
Koopsom € 375.000,- v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouwproject Veller II, cluster H – Vellerse Poort
Geniet van de rust aan de rand van Barneveld!


Wonen in Veller is wonen in een prachtige omgeving. De afgelopen jaren is de woonwijk Veller uitgegroeid tot een wijk waar het niet alleen prettig wonen is, maar waar mensen echt hun ‘thuis’ hebben gevonden.

Veller is bijna af. Het laatste project...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 154 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouwproject Veller II, cluster H – Vellerse Poort
Geniet van de rust aan de rand van Barneveld!


Wonen in Veller is wonen in een prachtige omgeving. De afgelopen jaren is de woonwijk Veller uitgegroeid tot een wijk waar het niet alleen prettig wonen is, maar waar mensen echt hun ‘thuis’ hebben gevonden.

Veller is bijna af. Het laatste project dat Veller compleet maakt: Vellerse Poort. Vanwege de bijzondere locatie van dit project, aan de rand van het gebied, dicht tegen de groene bufferzone met Gemeente Ede, is niet zonder reden gekozen voor de titel Vellerse Poort.

Niet zonder reden, want Barneveld is een fijne gemeente om te wonen, te werken en te recreëren. De centrale ligging en goede bereikbaarheid, de mooie voorzieningen en de prachtige omgeving van de Gelderse Vallei en het Veluwemassief maken dat velen in Barneveld willen wonen en werken.

De kwaliteit van Veller, de kwaliteit van de locatie en het uitdagende beeldkwaliteitsplan heeft de architect gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen voor wat betreft het ontwerp van de woningen. De uitgangspunten waren helder; een tot de verbeelding sprekend, samenhangend buurtje ontwerpen met een diversiteit aan architectuurbeelden. De nieuwe wijk is de toegang tot de nieuwe woonwijk. De uitstraling van de woningen zet de toon voor de rest van de wijk. Dat vraagt om bijzonder zorgvuldig ontworpen woningen en een hoogwaardige uitvoering. Vanuit de samenhang van de wijk zijn de woningen ontworpen. Twee architectuurstijlen in drie verschillende kleuren metselwerk met twee verschillen soorten dakbedekking. Dat vraagt een zorgvuldige afweging aan materialen om een kakofonie te voorkomen.

Doordat de vormentaal van de woningen voor alle types min of meer gelijk is gehouden is er eenheid
in het straatbeeld ontstaan. De differentiatie is gecreëerd door subtiele verschillen tussen de twee architectuurstijlen. De een iets klassieker, de ander met wat strakkere moderne elementen. Verschillend door de topgevels, kozijnritmiek en steenkleuren. De gevels worden uitgevoerd met veel verschillende kozijnvormen, fraai metselwerk met mooie ambachtelijke detaillering, zoals rollagen en staand metselwerk. De eindwoningen hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen bovenal voor sociale controle op het openbaar gebied. De variatie en individualiteit van de woningen binnen de sterke architectonische samenhang maken de buurt als geheel een prettige woonomgeving. Iedere woning een eigen identiteit. Met de diverse kopers-opties kunt u de woning verder voor u op maat vormgeven.

Een duurzame en energiezuinige basis
Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Daarom worden de woningen van het project ‘De Vellerse Poort standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnen klimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept. Voor de kopers voor wie de omschreven duurzame en energiezuinige maatregelen niet ver genoeg gaan, is er goed nieuws: in dit project wordt een nóg duurzamere optie aangeboden. Bij deze optionele variant die individueel te kiezen is, is een pakket samengesteld waarbij de basisuitvoering is aangescherpt.

7 middenwoningen vrije sector: Koopsommen vanaf € 255.000,- v.o.n. tot € 326.500,- v.o.n.
10 hoekwoningen vrije sector: Koopsommen vanaf € 285.000,- v.o.n. tot € 375.000,- v.o.n.
16 twee-onder-één-kapwoningen vrije sector: Koopsommen vanaf € 423.750,- v.o.n. tot € 469.500,- v.o.n.


De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.
Alle woningen kunnen casco worden opgeleverd. De casco-minderprijs is op te vragen bij de makelaar.
De garages van de hoekwoningen zijn optioneel. Tevens wordt er een extra energiebesparingspakket optioneel aangeboden.

Voorzieningen:
- Nabij diverse scholen en kerken;
- In de buurt van het Schaffelaarse bos;
- Een ‘eigen’ supermarkt in de buurt;
- Op loopafstand van NS-station Barneveld-Zuid;
- Snelle fietsverbinding naar het centrum van Barneveld;
- Ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen;
- Centraal gelegen in Nederland aan Rijksweg A1.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 375.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 154 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 584 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 147 m² (15.75 m bij 9.35 m) Ligging hoofdtuin Noordwest Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Dakraam
Route van naar Bouwnummer 18, 3772 PZ Barneveld
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.