Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Staverden 5 in Barneveld 3772 DZ

Staverden 5

3772 DZ Barneveld
Koopsom € 359.500,- v.o.n.

Omschrijving

Welkom bij De Enk

De brochure, prijslijst en inschrijfformulier zijn te downloaden of op te halen bij Midden Nederland Makelaars aan de Kampstraat 32 te Barneveld. Het inschrijfformulier dient uiterlijk 17 september 2018 om 12:00 uur ingeleverd te zijn bij ons kantoor in Barneveld!

Vlakbij het centrum van Barneveld wordt De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 131 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Welkom bij De Enk

De brochure, prijslijst en inschrijfformulier zijn te downloaden of op te halen bij Midden Nederland Makelaars aan de Kampstraat 32 te Barneveld. Het inschrijfformulier dient uiterlijk 17 september 2018 om 12:00 uur ingeleverd te zijn bij ons kantoor in Barneveld!

Vlakbij het centrum van Barneveld wordt De Enk gebouwd. Een unieke wijk, waarin 'groen wonen' het sleutelwoord is. De 24 stoere, robuuste woningen; 12 rij/hoekwoningen, 8 twee-onder-één-kappers en 4 vrijstaand (geschakelde) woningen, komen namelijk in een volwassen groene omgeving te staan. Daarbij zijn ze ook nog eens energieneutraal! De Enk heeft een speciaal ingerichte speel/recreatieplek middenin het hart van het nieuwe buurtje. Jong en oud gaat er veel plezier aan beleven. Spelen, recreëren, ontmoeten en ondernemen, het gebeurt hier allemaal!

De woningen liggen in de vier clusters met verschillende samenstellingen van het woonprogramma. Er zijn drie basis woningtypologieën ontworpen in het plan; rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen. De samenstelling verschilt per cluster, deze verscheidenheid in eenvoud geeft een gevarieerd en rijk beeld.

Met onze materiaalkeuzes willen we dicht bij de natuurlijke en ambachtelijke uitstraling blijven. Tevens houden we rekening met beperkt onderhoud aan woningen. Het metselwerk is grijs/bruin en warm van karakter. De woningen karakteriseren zich mede door de dakvlakken met een traditionele golfdakpan als vanzelfsprekend passend in de omgeving.”

“De rust in het beeld wordt tegelijkertijd bereikt door eenzelfde repeterend materiaalgebruik. De verschillende typologieën zijn nadrukkelijk benaderd als een sculpturaal totaal volume en niet als vier losse individuele gevels. Er wordt een spel gespeeld met planken en metselwerk, waarbij de materialen de hoek om bewegen.”

“De volumes zijn traditioneel en vertrouwd, maar door de verkaveling, positionering, verdraaiing en alzijdige oriëntatie zijn de woningen onderscheidend ten opzichte van de omliggende bebouwing. De uitstraling van de woningen balanceert daarmee tussen oud en nieuw, tussen neutraal en specifiek én tussen vanzelfsprekend en onderscheidend.”

De ligging aan het water geeft een extra dimensie aan het wonen in De Enk. De steiger nodigt uit om eendjes te voeren, of om er een hengel uit te gooien.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn over drie van de vier woonclusters verdeeld rondom de centrale ontmoetingsplaats van De Enk. De alzijdigheid van de woningen maakt het mogelijk om ze in iedere cluster anders te positioneren. Dit geeft een speels effect, waarbij de eenheid toch behouden blijft.

Door de verschillende samenstellingen van de woonclusters is er een rijk en gevarieerd beeld gecreëerd. De verscheidenheid aan (sierfruit)bomen, hagen, grassen, bloemrijke kruidenplanten en oeverplanten zorgen ervoor dat er ieder seizoen wat te zien valt in De Enk.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 359.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning hoekwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 131 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 529 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 176 m² (13.5 m bij 13.0 m) Ligging hoofdtuin Noordwest Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg Garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie

Video's

Download PDF

360° Foto's

Route van naar Staverden 5, 3772 DZ Barneveld
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.