Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwnummer 4 in Barneveld 3772 SR

Bouwnummer 4

3772 SR Barneveld
Koopsom € 359.950,- v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouwproject Jachtlaan

De plek waar straks negen nieuwe woningen verrijzen aan de Jachtlaan / Wildzoom kende in haar toch niet al te lange historie reeds 3 gezichten. Wijnand Thomassen van Boxxis Architecten heeft zijn best gedaan het vierde gezicht als vanzelfsprekend te laten zijn.

Vroeger was het weiland, landelijk gebied, zoals we dat om en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 113 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouwproject Jachtlaan

De plek waar straks negen nieuwe woningen verrijzen aan de Jachtlaan / Wildzoom kende in haar toch niet al te lange historie reeds 3 gezichten. Wijnand Thomassen van Boxxis Architecten heeft zijn best gedaan het vierde gezicht als vanzelfsprekend te laten zijn.

Vroeger was het weiland, landelijk gebied, zoals we dat om en rond Barneveld heden ten dage nog steeds goed kennen. Toen de wijk Zuid-3 werd ontwikkeld werd juist deze plek bestemd om de nog zeer jonge wijk in aanbouw, met veel jonge en opgroeiende kinderen, te voorzien van een basisschool met gymzaal, zoals dat in die tijd gebruikelijk was.

Het gebiedje wordt omringd door de lage woningen, destijds seniorenwoningen geheten, aan de overzijde van de Jachtlaan en de Wildzoom, de herenhuizen gelegen met de achterzijde aan het water, de woningen langs de Wildzoom aan dezelfde zijde en de singel met groene randen. Met name de woningen aan de overzijde zijn een inspiratiebron voor de architect geweest.

Zo zijn ook deze nieuwe woningen vormgegeven. Het is een nieuwe invulling in een bestaande omgeving. Het daagt niet uit, het schreeuwt niet om aandacht, het valt niet uit de toon maar het voegt zich in de bestaande omgeving, alsof het er al jaren staat maar heeft toch een eigen gezicht.

Kenmerken:
- Rustig gelegen
- Grenzend aan waterpartij
- Nabij het centrum van Barneveld
- Parkeergelegenheid op binnenhof

Aardgasloos
Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Om dit te realiseren gaan alle huishoudens van het aardgas af. In het nieuwbouwproject Jachtlaan wordt dan ook geen gasnet meer aangelegd. Uw woning is aardgasloos en daarmee klaar voor de toekomst!

Dit houdt in dat de woningen worden verwarmd door middel van een warmtepomp. De benodigde elektriciteit wordt voor een gedeelte opgewekt door standaard geleverde PV-panelen op uw woning. Ook zijn de woningen op de begane grond standaard voorzien van vloerverwarming. Bij goed geïsoleerde woningen hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit, daarom beschikken deze woningen over een balansventilatiesysteem.

Koopsommen vanaf € 260.000,- v.o.n. tot € 369.950,- v.o.n.
De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 359.950,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 113 m² Perceeloppervlakte 150 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 468 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 52 m² (6.54 m bij 8.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Voorzieningen Voorzieningen Dakraam, Zonnepanelen, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Barneveld Oppervlakte 150 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bouwnummer 4, 3772 SR Barneveld
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.