Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Rietlaan 1 D in Ermelo 3851 PA

Rietlaan 1 D

3851 PA Ermelo
Huurprijs € 1.140,- p.m.
Bel of mail ons
0341-553773

Omschrijving

Op een bijzonder mooie locatie gelegen ruim en luxe APPARTEMENT op de 2e etage. Bereikbaar met lift. Afgesloten parkeerkelder met 2 parkeerplaatsen en berging.

Het appartementencomplex "De Riet Veste" bestaat uit 5 appartementen boven de winkels en bevindt zich op een A-locatie in het centrum van Ermelo met prachtig uitzicht op de levendige Stationsstraat en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1999 Woonoppervlakte 124 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Op een bijzonder mooie locatie gelegen ruim en luxe APPARTEMENT op de 2e etage. Bereikbaar met lift. Afgesloten parkeerkelder met 2 parkeerplaatsen en berging.

Het appartementencomplex "De Riet Veste" bestaat uit 5 appartementen boven de winkels en bevindt zich op een A-locatie in het centrum van Ermelo met prachtig uitzicht op de levendige Stationsstraat en tegelijkertijd op de rustige Rietlaan. Totale woonoppervlak ca. 124 m².

Indeling appartement:
Ruime hal met o.a. toilet en meterkast. Videofoon voor bediening van de hoofdentree. Royale, lichte woonkamer met toegang naar het balkon. Luxe keuken met veel bergruimte en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, moderne magnetronoven en koelkast.
Via de hal is o.a. de luxe badkamer bereikbaar met mooi sanitair: douchecabine, dubbele wastafel en 2e toilet.
Verder 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon en de badkamer.
Inpandige berging met wasmachine-aansluiting.

Huurvoorwaarden:
* HUURSOM: € 1.140,-- per maand;
* Servicekosten:  € 110,-- per maand;
* Minimale huurperiode 1 jaar;
* Exclusief gas, water en elektra;
* Verhuur onder voorbehoud gunning door verhuurder;
* € 1.140,- borg voorafgaand aan huurperiode.

Wat hebben wij van u nodig?
* Ingevuld inschrijfformulier;
* Kopie legitimatie;
* Werkgevers verklaring;
* Laatste loonstrook;
* Jaaropgave 2018.

Huurvoorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van deze voorwaarden.

Inschrijven huurwoning
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning via Midden Nederland Makelaars dient u bij ons ingeschreven te staan. Om u te kunnen inschrijven bij MNM zijn de volgende stukken verplicht:
- Werkgeversverklaring met recente salarisstrook;
- Indien iemand geen werkgever heeft dient een jaaropgave van het inkomen te worden bijgevoegd;
- Zelfstandigen dienen een volledige balans over de afgelopen twee jaar bij te voegen;
- Kopie geldig legitimatiebewijs (van identiteitskaart ook de achterzijde);
- Verklaring hypotheeknemer of;
- Verhuurdersverklaring.
Zowel de aanvrager als een eventuele partner dienen deze gegevens bij te voegen.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) 3,5 keer de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegerekend. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Extra inkomen uit overwerk wordt alleen meegerekend indien dit beroepsmatig is en een structureel onderdeel uitmaakt van het jaarinkomen.

Werkgeversverklaring:
Op het inschrijfformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient origineel en van recente datum te zijn voorzien en te worden ondertekend door de werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient men een recente loonstrook bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft (zoals bijvoorbeeld pensioengerechtigden), dient u een recente jaaropgave van het inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een volledige, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans (uitgebreide winst- en verliesrekening) van de afgelopen twee jaar te overleggen. Tevens is een bankgarantie vereist. Zelfstandigen dienen tenminste één jaar zaak te hebben gevoerd.
Indien ook het eigen vermogen meegerekend dient te worden dient hier ook een opgave van te worden meegezonden. Tevens dient een kopie van een geldig legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Verklaring eigenaar/beheerder/hypotheekhouder(s):
Op het inschrijfformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van de huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheek-houdersverklaring.

Huurperiode:
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor 12 maanden. Na 12 maanden kan de huurovereenkomst voortgezet worden voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 2 volle kalendermaanden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.140,- per maand Waarborgsom € 1.250,- Aanvaarding In overleg Servicekosten € 110,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 1999 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in centrum Indeling Woonoppervlakte 124 m² Gebouwgebonden buitenruimte 26 m² Overige inpandige ruimte 8 m² Inhoud 322 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Airconditioning, Glasvezel kabel
Route van naar Rietlaan 1 D, 3851 PA Ermelo

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.