Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Horster-Engweg 8 B in Ermelo 3853 ME

Horster-Engweg 8 B

3853 ME Ermelo
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Bel of mail ons
0341-553773

Omschrijving

Prachtig gelegen perceel bouwgrond van net iets meer dan 3.700 m2. Waarvan ca. 2.400 m2 als bos is bestemd.

Voor de te bouwen woning heeft de gemeente Ermelo een bouwblok aangewezen van maximaal 10m x 15m. En een maximale goothoogte van 3,5m met een bouwhoogte van 8 meter.

De bouwkavel is verscholen gesitueerd aan een doodlopende, halfverharde weg nabij de buitenplaats de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Prachtig gelegen perceel bouwgrond van net iets meer dan 3.700 m2. Waarvan ca. 2.400 m2 als bos is bestemd.

Voor de te bouwen woning heeft de gemeente Ermelo een bouwblok aangewezen van maximaal 10m x 15m. En een maximale goothoogte van 3,5m met een bouwhoogte van 8 meter.

De bouwkavel is verscholen gesitueerd aan een doodlopende, halfverharde weg nabij de buitenplaats de Horster Brinken. Dit is een lommerrijke, landschappelijk gelegen woonenclave in Horst. Een van de mooiste buitengebieden van Nederland en gelegen even ten noorden van het geriefelijke Veluwse dorp Ermelo. Bijzonder is dat hier de natuur niet week voor nieuwbouw, maar dat de bebouwing uiterst zorgvuldig is ingebreid temidden van bestaande natuur. Bomen, bossen, waterloopjes en fraaie weidevelden zijn gespaard. Sterker nog, door het toevoegen van natuurlijke elementen wordt het groene karakter zelfs versterkt. Een architectonische aanpak die in Nederland zijn gelijke niet kent. Door de nabijheid van de Randmeren en strand Horst heeft de locatie naast deze groene kenmerken tevens een waterrijk karakter. De jachthavens in de nabije omgeving bieden een aantrekkelijke uitvalsbasis voor waterrecreanten. Kortom, het is buitengewoon rustgevend wonen in een werkelijk prachtig natuurlijk buitengebied van Nederland.

De A-28 is in 2 autominuten te bereiken. Het NS station is in 15 fietsminuten te bereiken. Ermelo is centraal gelegen op ca 25 minuten van Amersfoort en Apeldoorn. Amsterdam is in circa 50 minuten te bereiken, Utrecht in 40 minuten. Daarmee vormt dit geliefde dorp met een open karakter een gunstige uitvalsbasis richting het Gooi, Amsterdam, maar ook richting het Oosten.

Voor meer informatie over dit bouwperceel en/of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0341-553 773 of per mail: ermelo@mnm.nl
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 3723 m² Kadasteroppervlakte 3723 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ermelo Sectie I Perceelnummer 6605 Oppervlakte 3170 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Ermelo Sectie I Perceelnummer 5501 Oppervlakte 330 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Ermelo Sectie I Perceelnummer 6544 Oppervlakte 223 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Horster-Engweg 8 B, 3853 ME Ermelo
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.