Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Open Huis
Paalhoeveweg in Kootwijk 3775 KL

Paalhoeveweg

3775 KL Kootwijk

Open huis

29-06-2019 11:00 - 14:00
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Zaterdag 29 juni a.s. tussen 11.00 - 14.00 uur bent u van harte welkom tijdens de Open Dag aan de Paalhoeveweg te Kootwijk.

Binnen Buitenplaats van Stuyvesandte zijn 12 bouwkavels met een permanente woonbestemming te koop. Ze variëren in grootte tussen de 2.800 en 6.900 m2. Deze kavels worden los verkocht, dus zonder woning. Elke kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zaterdag 29 juni a.s. tussen 11.00 - 14.00 uur bent u van harte welkom tijdens de Open Dag aan de Paalhoeveweg te Kootwijk.

Binnen Buitenplaats van Stuyvesandte zijn 12 bouwkavels met een permanente woonbestemming te koop. Ze variëren in grootte tussen de 2.800 en 6.900 m2. Deze kavels worden los verkocht, dus zonder woning. Elke kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort. In dit paspoort staat bijvoorbeeld beschreven wat de toegestane afmetingen van de woning zijn, eisen die gesteld worden aan materiaalgebruik, beplanting en vereiste parkeervoorziening. Om u een idee te geven van de mogelijkheden die er zijn, laten wij onze architect alvast drie woningen als voorbeeld ontwerpen. Deze komen binnenkort beschikbaar.

Aanvullende informatie

- Op 10 kavels (kavel 1-5, 8, 9, 11-13) kunt u een landhuis realiseren met een inhoud van 750 m3. Op de andere 2 kavels (kavel 7 en 10) mag een woning met een inhoud van 350 m3 worden gebouwd.
- Voor de Buitenplaats wordt een beeldkwaliteitsplan opgesteld waarin de randvoorwaarden voor de woning en de buitenruimte wordt vastgelegd.
- Elke kavel krijgt zijn eigen kavelpaspoort met daarin de specifieke randvoorwaarden.
- De bouwkavels worden als bouwgrond verkocht.
- Om alles mogelijk te maken is een bestemmingsplanwijziging noodzakelijk zodat alle kavels beschikken over een woonbestemming. Deze actie is reeds in gang gezet.

Op de 13de kavel (kavel 6) wordt al een woning gerealisserd. Deze kavel is uitsluitend te koop inclusief woning.


Omgeving:
Buitenplaats van Stuyvesandte ligt centraal in Nederland, op een uur rijden van de Randstad. De locatie zelf ligt in het buitengebied van Kootwijk, op loopafstand van het Kootwijkerzand. In de omgeving liggen dorpen als Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Garderen. Op wat grotere afstand liggen met de klok mee Harderwijk, Apeldoorn, Arnhem en Amersfoort.

Vanaf de Buitenplaats bent u in 5 minuten op de snelweg A1, van Amsterdam naar Oldenzaal. Als u wilt wonen in de rust van de Veluwe en werken in de drukte van bijvoorbeeld de Randstad, dan is Buitenplaats van Stuyvesandte de ideale uitvalsbasis voor u.

Paalhoeveweg
De Paalhoeveweg loopt over Buitenplaats van Stuyvesandte. De kavels liggen aan weerszijde van de Paalhoeveweg. Kavel 13 ontsluit rechtstreek op de Kerkendelweg. Kenmerkend is de aanwezigheid van het oude erf met zijn bomen centraal op de locatie. Vanaf de Paalhoeveweg loopt u zo door naar het Kootwijkerzand.

Paardenliefhebbers
Voor de paardenliefhebbers is Buitenplaats van Stuyvesandte helemaal ideaal. Onderdeel van de buitenplaats is een paardenrijbak. Wilt u eropuit met uw paard, dan rijdt u vanaf de Paalhoeveweg via een apart pad naar het Kootwijkerzand. Hier kunt u uw paard de sporen geven en genieten van de prachtige natuur, frisse lucht en omgeving

Kootwijkerzand – grootste stuifzandgebied van West-Europa
Het Kootwijkerzand een trekpleister van formaat. Dit stuifzandgebied – het grootste van West-Europa -  is ontstaan door een te intensief gebruik van de landbouwgrond. Daardoor verdween de natuurlijke begroeiing en kwam het dekzand vrij te liggen. Nu is het een natuurreservaat van 700 ha waar vele bijzondere planten en dieren leven. Een uniek gebied waar je in alle rust kunt wandelen en fietsen.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2800 m²

Foto's

Route van naar Paalhoeveweg, 3775 KL Kootwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.