Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Langesteeg 6 in Leusden 3831 RZ

Langesteeg 6

3831 RZ Leusden
Vraagprijs € 689.000,- k.k.

Omschrijving

Heerlijk wonen en genieten van het buitenleven, het kan aan de Langesteeg 6 te Leusden!

Deze locatie is gelegen op circa 4 kilometer afstand van Leusden en op gunstige afstand van de verbindingen naar de Randstad. Hier kunt u tot rust komen om te genieten van de natuur en ruimte. De eigenaren geven u de mogelijkheid om dit fraai gelegen object op een perceel van ca. 1,68...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1978 Woonoppervlakte 110 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Heerlijk wonen en genieten van het buitenleven, het kan aan de Langesteeg 6 te Leusden!

Deze locatie is gelegen op circa 4 kilometer afstand van Leusden en op gunstige afstand van de verbindingen naar de Randstad. Hier kunt u tot rust komen om te genieten van de natuur en ruimte. De eigenaren geven u de mogelijkheid om dit fraai gelegen object op een perceel van ca. 1,68 hectare, met haar diversiteit aan gebruiksmogelijkheden, aan te kopen!

Kortom: de ultieme mogelijkheid om op een fraaie locatie, aan de rand van Leusden, in uw bezit te krijgen.

Omschrijving
:
Het object is prachtig gelegen aan de rand van Leusden en heeft werkelijk schitterend uitzicht over de landerijen.
Op dit moment is er op het perceel een woonhuis met diverse voormalige agrarische opstallen gesitueerd. De woning is gebouwd omstreeks 1978. Er zijn aansluitingen op aardgas, waterleiding, elektra en de riolering. Verwarming in de woning geschiedt door middel van een aardgasgestookte c.v.-installatie.

Indeling woonhuis:
Begane grond: entree, hal met trapopgang, meterkast, slaapkamer, badkamer met douche, toilet, woonkeuken, bijkeuken (met c.v. opstelling) en een woonkamer.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers met kastruimtes.

Gebruiksmogelijkheden:
In het verleden is er op dit perceel een kleinschalige veehouderij uitgeoefend. Dat gebruik is inmiddels beëindigd en door de huidige eigenaren is er in overleg met de gemeente Leusden gekeken naar de alternatieve gebruiksmogelijkheden voor het perceel.
De gemeente heeft, nadat zij het perceel hebben geïnventariseerd, besloten om medewerking te willen verlenen aan een wijziging van het bestemmingsplan. Het huidige bestemmingsplan is op dit moment nog agrarisch. Er is echter schriftelijk toegezegd door de gemeente dat zij bereid is om medewerking te verlenen aan een wijziging van het bestemmingsplan naar wonen. Hierbij kan dan in ruil voor het amoveren van de bestaande opstallen (en het aanleggen van landschapselementen) een tweede (extra) bouwkavel worden toegekend. Na wijziging van de te doorlopen bestemmingsplanprocedure kunnen er dan een tweetal vrijstaande woningen worden gerealiseerd.

De toezeggingsbrief van de gemeente Leusden omtrent de bestemmingsplanwijziging kunnen wij u indien gewenst toezenden.

Er is reeds een landschapsplan (tevens bij ons op te vragen) opgesteld door Buro Binnenveld uit Bennekom. Zij hebben fraai in kaart gebracht hoe de twee nieuwe woningen gerealiseerd kunnen worden en landschappelijk kunnen worden ingepast in de omgeving. Daarbij is speciaal aandacht besteed aan de originele landschapselementen die naast een fraai ensemble ook optimale vrijheid geven en uw woongenot optimaliseren. De bestaande (en te behouden) karakteristieke schaapskooi is daarbij op een bijzondere wijze ingepast in het geheel.

De gewenste overdrachtsdatum zal in overleg worden vastgesteld.

Voor zover bekend is er geen verontreiniging van de bodem. In de koopovereenkomst zal worden opgenomen dat verkopers worden gevrijwaard van eventuele bodemvervuiling. Ook zal er een asbestclausule en ouderdomsclausule worden opgenomen

Indien u nog vragen heeft omtrent het perceel, de mogelijkheden of de procedure aarzel niet maar neem contact op.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 689.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1978 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 110 m² Perceeloppervlakte 16800 m² Inhoud 310 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Leusden Sectie H Perceelnummer 589 Oppervlakte 30 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Leusden Sectie H Perceelnummer 592 Oppervlakte 2430 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente leusden Sectie h Perceelnummer 638 Oppervlakte 2265 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Leusden Sectie H Perceelnummer 634 Oppervlakte 11650 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Leusden Sectie H Perceelnummer 636 Oppervlakte 425 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Langesteeg 6, 3831 RZ Leusden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.