Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Veldhoek 16 in Lunteren 6741 MP

Veldhoek 16

6741 MP Lunteren
Koopsom € 549.500,- k.k.

Omschrijving

Op de fiets naar Barneveld, maar toch heerlijk wonen in het buitengebied? Op een mooie kavel van circa 2.300 m² mogen wij u deze karakteristieke woning uit bouwjaar 1930 aanbieden!

De woning is destijds met veel sprekende en originele details  gebouwd en heeft de fraaie uitstraling van een woning uit die bouwperiode. Royale overstekken, kamer en suite, fraaie...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 144 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Op de fiets naar Barneveld, maar toch heerlijk wonen in het buitengebied? Op een mooie kavel van circa 2.300 m² mogen wij u deze karakteristieke woning uit bouwjaar 1930 aanbieden!

De woning is destijds met veel sprekende en originele details  gebouwd en heeft de fraaie uitstraling van een woning uit die bouwperiode. Royale overstekken, kamer en suite, fraaie haardschouwen en een prachtige trap met bordes, u vindt het terug in deze woning.  Achter de woning is een grote schuur aanwezig welke vanuit de woning te bereiken is. Ideaal om bijvoorbeeld een kantoor aan huis te maken of uw hobby uit te oefenen.
 
Omschrijving woonhuis:
De woning verkeerd over het algemeen nog in oorspronkelijke staat en hierdoor zijn veel oorspronkelijke kenmerken, die een dergelijke woning aantrekkelijk maken, nog aanwezig. Verwarming is door middel van een aardgas gestookte c.v. installatie (circa 2012) en warmwater is door middel van een geiser (circa 10 jaar oud). Het perceel is niet aangesloten op de waterleiding maar beschikt over een eigen hydrofoorinstallatie.
 
Indeling van het woonhuis:
Begane grond: via de fraaie voordeur met bordes bereikt u de hal. In de hal vindt u de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping, het toilet en de kelder. Aansluitend is een slaapkamer gerealiseerd met fraaie raampartij, aansluitend de woonkamer welke door middel van kamer en suite deuren toegang geeft tot de grote woonkeuken. Vanuit de woonkamer en keuken fraai zicht op uw tuin en de aangrenzende landerijen.
1e verdieping: via de fraaie bordestrap komt u op de eerste verdieping met grote overloop, eenvoudige douche en een viertal slaapkamers. Op de overloop is de c.v. installatie geplaatst.
2e verdieping: vliering boven een deel van de slaapkamers.
 
Overige opstallen:
Achter gelegen schuur, vermoedelijke eveneens gebouwd omstreeks 1930, Deze schuur is opgetrokken in steen en gedekt met pannen.
De geschatte oppervlakte van deze schuur is circa 50 m².

Voormalig kippenhok, opgetrokken in hout en gedekt met asbestcement golfplaten.
De geschatte oppervlakte is circa 60 m².

Kadastrale informatie:
Gemeente Lunteren sectie F, nummers 2629 en 3579 (dit is een perceel met voorlopige kadastrale grenzen).
Totale oppervlakte circa 2.300 m².
Het perceel nummer 3579 zal nog worden ingemeten door de dienst voor het kadaster en de openbare
registers. Onder en overmaat zal niet worden verrekend.
 
Bijzonderheden:
- De woning wordt leeg en ontruimd opgeleverd. Wel zal de vloerbedekking achterblijven. Onder een gedeelte van de vloerbedekking ligt ouder zeil. Dit zeil zou mogelijk asbesthoudende stoffen kunnen bevatten.

- Er zal een zogenaamde ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte. De koper is zich daardoor bewust van (mogelijke) gebreken van deze woning en de schuren.

- Er zal in de koopakte een zogenaamde asbestclausule worden opgenomen waarin koper de verkoper vrijwaart van eventuele aansprakelijkheid als gevolg van de aanwezigheid van asbest.

- In de opstallen is enige mate van houtworm aangetroffen.

Overige informatie is via ons kantoor op te vragen.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 549.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 144 m² Perceeloppervlakte 2343 m² Overige inpandige ruimte 52 m² Inhoud 450 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater Geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel uit 2012, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto(s). Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Lunteren Sectie F Perceelnummer 2629 Oppervlakte 345 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Lunteren Sectie F Perceelnummer 3579 Oppervlakte 1998 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Veldhoek 16, 6741 MP Lunteren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.