Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bouwnummer (Bouwnummer 34) in Nijkerk 3861 PC

Bouwnummer (Bouwnummer 34)

3861 PC Nijkerk
Koopsom € 200.000,- v.o.n.
Bel of mail ons
033-2460601

Omschrijving

Ga voor het inschrijven naar https://www.mijnsteknijkerk.nl/inschrijven of klik op de homepage op de knop ‘’inschrijven’’ en geef hier uw voorkeur op. 

Het nieuwbouwproject MijnStek is gelegen in de landelijke omgeving tussen de Doornsteeg en de Dammersbeek. Aan de noordzijde van deze wijk vindt u de reeds...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 98 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Ga voor het inschrijven naar https://www.mijnsteknijkerk.nl/inschrijven of klik op de homepage op de knop ‘’inschrijven’’ en geef hier uw voorkeur op. 

Het nieuwbouwproject MijnStek is gelegen in de landelijke omgeving tussen de Doornsteeg en de Dammersbeek. Aan de noordzijde van deze wijk vindt u de reeds gerealiseerde woningen in De Boomgaard. De huizen liggen verspreid en het woningaanbod is bijzonder gevarieerd. Er komen koop- en huurwoningen. In totaal komen er 49 koopwoningen. Er zijn vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, midden- en hoekwoningen. Vervolgens kunt u ook nog kiezen uit verschillende woonsferen. Wat past het beste bij u? Landelijk, nostalgisch of dorps? Net als het woningaanbod is ook de architectuur gevarieerd. De verschillende steenkleuren, kapvormen en -richtingen, goothoogtes en details dragen bij aan een sfeervol dorps beeld. Het leuke hiervan is dat geen straat hetzelfde is waardoor er veel herkenning is. 

Nijkerk zet hoog in op duurzaamheid ten aanzien van de woonwijk én de woningen. Qua woningbouw lopen we vooruit op de standaard duurzaamheidseisen. Allereerst zorgen we voor een optimale ventilatie, isolatie en zon-oriëntatie. Daarbij plaatsen we op het dak zonnepanelen. Verder zijn de woningen in MijnStek gasloos en daarmee toekomstbestendig.

In totaal worden er 6 sociale koopwoningen met berging gerealiseerd. 

VOORWAARDEN:
Voor de 6 starterswoningen (met koopsom € 200.000,- v.o.n.) geldt een inkomenseis van een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen, welke maximaal € 45.000,- mag bedragen.

Toelichting inkomenseis:
Bij het inschrijfformulier dient u de volgende documenten aan te leveren:
o    Jaaropgave 2018;
o    Actuele werkgeversverklaring(en);
o    Inkomensverklaring 2018 van de Belastingdienst;
o    3 meest recente salarisstroken van 2019 (stroken indien u meerdere inkomens heeft).

Als er op 1 naam wordt ingeschreven, dient de financiering ook op 1 naam te worden aangevraagd. Als in 2019 de inkomensgrens wordt overschreden, dan wordt het inkomen van 2018 getoetst. Als blijkt dat het inkomen in 2019 wel voldoet, dan dient het gemiddelde inkomen van 2018 en 2019 niet hoger te zijn dan € 45.000,-. 

Indien u ingeloot wordt dient u uiterlijk binnen 7 dagen na het eerste gesprek de inkomensverklaring(en) van de belastingdienst van het jaar 2018 in te leveren. Deze kunt u online opvragen bij de Belastingdienst, www.belastingdienst.nl.

Let op: verkoper heeft het recht om de koop te ontbinden, mocht blijken dat de kopers niet aan de gestelde criteria voldoen. 

Voor deze starterswoningen geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar.


INDELING:
Begane grond: Zodra u door de deur stapt van deze leuke woning, komt u binnen in de hal waar zich het toilet en de meterkast bevindt. Via de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken, trapopgang en berging met stookruimte. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming. 

Eerste verdieping: Eenmaal bovenaan de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot 2 ruime en lichte slaapkamers, aparte kamer met wasmachine/ -drogen aansluiting. De badkamer voorzien van douche en wastafel. Via een vlizotrap is de tweede verdieping bereikbaar. Net als de begane grond is deze verdieping ook geheel voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping: Hier bevindt zich de bergruimte. 

•    Tuin met berging;
•    Hoogwaardige architectuur;
•    Voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
•    Standaard badkamer- en toilet sanitair van het merk Villeroy en Boch;

INSCHRIJVING:
Er is een inschrijvingsprocedure voor de verkoop van toepassing. De sluitingsdatum van deze inschrijvingsprocedure is vrijdag 12 juli 2019 om 12.00 uur. Voor meer informatie meldt u bij één van de verkopende makelaars.  

Ga voor het inschrijven naar https://www.mijnsteknijkerk.nl/inschrijven of klik op de homepage op de knop ‘’inschrijven’’ en geef hier uw voorkeur op. U heeft de mogelijkheid om 10 voorkeuren aan te geven.

Midden Nederland Makelaars en Makelaardij Van Wijnen hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide gevestigd in Nijkerk en zijn al jaren actief in de stad. Hierdoor kennen ze de stad en de omgeving als geen ander en kunnen zij u optimaal van dienst zijn.
 
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 200.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 98 m² Perceeloppervlakte 112 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 365 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 43 m² (9.0 m bij 4.8 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken SWK Garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Zonnepanelen Kadastrale gegevens Oppervlakte 112 m²

Foto's

Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 34), 3861 PC Nijkerk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.