Midden Nederland Makelaars - Nijkerk

Oranjelaan 4
3862 CX Nijkerk Gld
Tel: 033-2460601
nijkerk@mnm.nl
Bouwnummer (Bouwnummer 3), 3864 MX Nijkerkerveen Koopsom € 615.000,- v.o.n.
Bouwnummer (Bouwnummer 3) in Nijkerkerveen 3864 MX

Omschrijving

Bij de ‘Buntwal’ komt alles samen…!
Wonen in een landelijke omgeving en toch dicht bij stedelijke voorzieningen.
 
Een nieuwe woonwijk, ruim van opzet en divers van architectuur. Dat zijn de elementen waar een prettig leefklimaat aan moet voldoen. Bij de’ Buntwal’ komt een mooi gevarieerd woningpalet aan bod. Van hoek- en middenwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande familiehuizen. Voor elk wat wils, waarbij ook is gelet op kindvriendelijkheid. Welkom thuis in de ‘Buntwal’ te Nijkerkerveen!
 
De uitbreiding van de ‘Buntwal’ ligt aan de noordoostkant van het dorp Nijkerkerveen. Aan de noordkant wordt deze ruim opgezette wijk ontsloten vanaf de ‘Buntwal’ en ten westen sluit het aan op de weidse agrarische percelen die kenmerkend zijn voor de omgeving en het dorp.
 
Voor de ruimtelijke opzet zijn zowel de karakteristieken van het omliggende landschap rondom het dorp als de ruimtelijke structuur van het dorp als inspiratie gebruikt. Dit uit zich in de langgerekte verkavelingsopzet, de bomenrijen en de evenwijdige paden als ontsluiting van de kavels. Tevens dragen de verspringende gevelrooilijnen, wisselende kapvormen en goothoogten bij aan de kenmerkende dorpse uitstraling van deze nieuwe buurt. De eenheid in materiaalgebruik en volumes zorgen voor de samenhang enerzijds, de verschillende dakvormen, topgevels en kozijnafmetingen zorgen voor de gewenste diversiteit anderzijds. 
 
De variatie en individualiteit van de woningen binnen de sterke architectonische samenhang maken de buurt als geheel een prettige woonomgeving. Met de vele kopers-opties kunt u uw woning verder op maat maken.
 
Deze nieuwe woonwijk wordt geheel gasloos gebouwd. Standaard worden de woningen uitgerust met een goede isolerende schil, warmtepomp en vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping. Als u qua duurzaamheid meer wilt realiseren in uw woning dan kan dat. Ook hier zijn kopers-opties mogelijk.
 
INDELING
Begane grond: entree/hal met toilet, meterkast en trap, tuingerichte woonkamer met tuindeur en provisiekast, open keuken.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met wastafel, douche en toilet. Een ligbad kan als optie toegevoegd worden.

Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap, ruime zolder met opstelling cv-ketel, wasmachine-aansluiting en met de mogelijkheid om een kamer te realiseren.

Alle woningen kunnen casco worden opgeleverd. De casco-minderprijs is op te vragen bij de verkopende makelaars.

De vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een aangebouwde stenen garage.
 
De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2016.
 
Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt!
Voor meer informatie: meldt u bij de verkopende makelaars.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 615.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 169 m² Perceeloppervlakte 398 m² Overige inpandige ruimte 21 m² Inhoud 819 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd en hr-glas Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Frans balkon, Dakraam, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Nijkerk Oppervlakte 398 m² Eigendomssituatie Volle eigendom