Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Vinkelaar 11 in Terschuur 3784 PX

Vinkelaar 11

3784 PX Terschuur
Vraagprijs € 490.000,- k.k.

Omschrijving

Wij bieden u de mogelijkheid om op deze prachtig gelegen locatie te bouwen, te wonen en te genieten. Het perceel is gelegen tussen de dorpen Leusden, Achterveld en Terschuur.

Op de grens van de provincie Utrecht en Gelderland ligt de “Juliusput”. Deze plas, boordevol natuur is ontstaan door de zandwinning ten behoeve van de A1. Op een zeer royale kavel (ruim 1 hectare) staat deze zeer...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wij bieden u de mogelijkheid om op deze prachtig gelegen locatie te bouwen, te wonen en te genieten. Het perceel is gelegen tussen de dorpen Leusden, Achterveld en Terschuur.

Op de grens van de provincie Utrecht en Gelderland ligt de “Juliusput”. Deze plas, boordevol natuur is ontstaan door de zandwinning ten behoeve van de A1. Op een zeer royale kavel (ruim 1 hectare) staat deze zeer eenvoudige woning. Het object is ideaal om een nieuwe woning te realiseren met een inhoud van 660 m³ en een groot bijgebouw van maar liefst 230 m² bijgebouw. Het bouwblok is gunstig gesitueerd op de kavel, zodat er weidegrond beschikbaar blijft voor het houden van hobbymatig vee, zoals paarden. Heerlijk wonen nabij een prachtig natuurgebied “De Juliusput”. Deze plas is rijk aan vis, watervogels waaronder de IJsvogel laten zich er regelmatig zien. In de directe omgeving vindt u ook bijzondere en zeldzame planten. Omdat het natuurgebied niet toegankelijk is voor publiek kunt u hier heerlijk genieten van rust en de natuur naast de deur.

Op het perceel staat nu nog een zeer eenvoudige, oude woning met inpandige deel. Een indicatieve tekening van de woning is beschikbaar en opgenomen in de brochure. Aan deze tekening zijn dan ook geen rechten te ontlenen.

Kadastrale informatie:
Gemeente Barneveld, sectie A, nummer 3056, 3055 en 3037. Een gedeelte hiervan is toegangsweg. De totale grootte is 11.246 m². Aangezien een aantal kadastrale grenzen nog voorlopige grenzen zijn, kan de daadwerkelijke oppervlakte ietwat afwijken.

Bestemming:
Het perceel heeft een woonbestemming met als bijzonderheid dat er naast een royale woning met een inhoud van maar liefst 660 m³ ook een grote schuur/bijgebouw mag worden gebouwd met een oppervlakte van maar liefst 230 m². Ideaal om een hobby uit te oefenen of voor bijvoorbeeld ZZP er. De omliggende grond heeft een agrarische bestemming, zonder bebouwingsmogelijkheden.

Overige informatie:
-er is een bodemrapport van het perceel aanwezig.
-koper dient voor zijn perceel een beplantingsplan uit te voeren. Er is een beplantingsplan hiervoor opgesteld.
-de overdracht dient plaats te vinden bij Beens Notariaat te Amersfoort.
-gas, waterleiding en electra is aanwezig. Ook is er een aansluiting op het persriool.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 490.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 11246 m² Kadasteroppervlakte 11246 m² Kadastrale gegevens Gemeente Barneveld Sectie A Perceelnummer 3056 Oppervlakte 9675 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Barneveld Sectie A Perceelnummer 3055 Oppervlakte 355 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente barneveld Sectie a Perceelnummer 3037 Oppervlakte 1216 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Vinkelaar 11, 3784 PX Terschuur
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.