Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Wouterskamp 30 * in Voorthuizen 3781 KB

Wouterskamp 30 *

3781 KB Voorthuizen
Koopsom € 335.000,- v.o.n.

Omschrijving

Van bouwkavel naar droomhuis? Wat een fantastische beleving!

Wonen in Holzenbosch, groei vanuit groen! Met volle teugen van het leven genieten, elke dag opnieuw. Alles wat u daarvoor nodig hebt, biedt de nieuwe wijk Holzenbosch in Voorthuizen. Want wonen in Holzenbosch is genieten van optimaal wooncomfort in een energiezuinige, duurzame en kindvriendelijke omgeving. De eerste families...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Van bouwkavel naar droomhuis? Wat een fantastische beleving!

Wonen in Holzenbosch, groei vanuit groen! Met volle teugen van het leven genieten, elke dag opnieuw. Alles wat u daarvoor nodig hebt, biedt de nieuwe wijk Holzenbosch in Voorthuizen. Want wonen in Holzenbosch is genieten van optimaal wooncomfort in een energiezuinige, duurzame en kindvriendelijke omgeving. De eerste families hebben reeds hun intrek genomen in deze prachtige nieuwbouwwijk. U heeft nu nog de ultieme kans om uw eigen vrijstaande familiehuis met bijgebouw te realiseren op een prachtige kavel van 633 m². Eén van de laatste kavels die nog beschikbaar en onbebouwd is!

De nieuwe wijk Holzenbosch is stedenbouwkundig zo ontworpen dat het lijkt alsof het langzaam zo gegroeid en ontstaan is. Een brink, een straat, niet recht maar met een kronkel, een weide, een ruime bocht, een doorstekende langzaam verkeersroute, veel groen en de randen voorzien van hagen. Eén van de nieuwste wijken van Voorthuizen is gerealiseerd aan de groene zuidzijde van het dorp. Holzenbosch zal ruim 325 woningen tellen in verschillende woningtypen en prijsklassen. De wijk heeft een dorpse uitstraling waardoor het gezellige karakter van Voorthuizen versterkt wordt. Wonen in Holzenbosch biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten te wonen. De nieuwbouwwijk Holzenbosch met een grote diversiteit in architectuur is ingedeeld in vier deelwijken; Holzenbrink, Holzenhoef, Holzengaarde en Holzenweide.

Voor deze bouwkavel aan de rand van de wijk gelden geen architect- en aannemersverplichtingen. Heeft u een wens om uw eigen droomhuis te creëren neemt u dan contact met ons op? Wij zetten graag met u de eerste stappen in deze fantastische beleving!
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 335.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 633 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag
Route van naar Wouterskamp 30 *, 3781 KB Voorthuizen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.