Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Speenkruid 20 in Voorthuizen 3781 SJ

Speenkruid 20

3781 SJ Voorthuizen
Koopsom € 144.375,- k.k.

Omschrijving

Deze woning wordt verkocht via inschrijving. U kunt zich inschrijven tot maandag 18 februari a.s. 17.00 uur. Inschrijfformulieren zijn bij ons op kantoor af te halen.

Op fraaie locatie gelegen,HOEKWONING (rug-aan-rug) met aangebouwde stenen berging in nieuwbouwwijk Blankensgoed te Voorthuizen. De woning is gebouwd in 2009, voorzien van alle isolatie en beschikt over het certificaat...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2009 Woonoppervlakte 69 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Deze woning wordt verkocht via inschrijving. U kunt zich inschrijven tot maandag 18 februari a.s. 17.00 uur. Inschrijfformulieren zijn bij ons op kantoor af te halen.

Op fraaie locatie gelegen,HOEKWONING (rug-aan-rug) met aangebouwde stenen berging in nieuwbouwwijk Blankensgoed te Voorthuizen. De woning is gebouwd in 2009, voorzien van alle isolatie en beschikt over het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het terras is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Indeling:
Begane grond: hal met trap, meterkast, woonkamer met trapkast en deur naar beschut terras aan voorzijde van de woning, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger, c.v. opstelling en toilet.
1e verdieping: overloop met bergruimte, slaapkamer met Frans balkon, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Wat is een Koopgarant-woning?
Met Koopgarant wordt een eigen huis betaalbaar én bereikbaar. Er wordt namelijk een woning gekocht met een lagere prijs én terugkoopgarantie dan de marktwaarde van de woning, waardoor uw woonlasten een stuk lager uitvallen. Daartegenover staat dat deze verkoop tegen een lagere prijs plaatsvindt onder bepaalde verkoopvoorwaarden. Deze voorwaarden hebben onder meer betrekking op de toewijzingscriteria van de woningen, de aanbiedingsplicht aan Woningstichting Barneveld bij verkoop, de terugkoopplicht van Woningstichting Barneveld en de winst- of verliesdeling bij verkoop.
Bij de ontwikkeling van Koopgarant heeft de Vereniging Eigen Huis (VEH) kritisch meegedacht. Ook is met het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) afgestemd dat de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bij Koopgarant toegepast kan worden.

Inschrijven
De toewijzing van de Koopgarant-woningen vindt plaats via inschrijving en loting. Indien u in aanmerking wilt komen voor deze woning kunt u zich inschrijven via een inschrijfformulier. Deze kunt u opvragen en ingevuld inleveren bij Midden Nederland Makelaars, vestiging Voorthuizen. De inschrijving sluit op maandag 18 februari a.s. om 17:00 uur.

Criteria
- Het gezamenlijk actueel bruto jaarinkomen van 2018 mag niet meer bedragen dan € 42.436,-.
- Voor deze woning geldt als 1e voorrang voor huurders van de voorrangsgroep van doorstromers. Indien u tot de voorrangsgroep behoort heeft u daarover bericht ontvangen van de Woningstichting Barneveld. U kunt dit bij het inleveren van het inschrijfformulier nog navragen bij Midden Nederland Makelaars.
Definitie begrip voorrangsgroep:
• Voorrangsgroep: woningzoekende die een toewijsbare zelfstandige huurwoning van Woningstichting Barneveld achterlaat en gedurende de woonduur in die woning ingezetene van de gemeente Barneveld is geweest en door de Woningstichting Barneveld zijn aangewezen als voorrangsgroep.
- Vervolgens komen de andere doorstromers in aanmerking voor deze woning.
Definitie begrip doorstromers:
• Doorstromer: woningzoekende die een toewijsbare zelfstandige huurwoning van Woningstichting Barneveld achterlaat en gedurende de woonduur in die woning ingezetene van de gemeente Barneveld is geweest.
• Overige geïnteresseerde: belangstellende die geen woning van Woningstichting Barneveld huurt of een koopwoning heeft.

Verkoopprijs en inkomensgrens
De marktwaarde van de woning aan het Speenkruid 20 te Voorthuizen is vastgesteld op € 192.500,- k.k. De verkoopprijs van deze woning op Koopgarant-voorwaarden en met een 25% lagere prijs wordt daarmee
€ 144.375,- k.k.

De uiteindelijke aanbieding en toewijzing van de woning zal plaatsvinden via loting.
De geselecteerde kandidaat-koper dient een inkomensverklaring van de Belastingdienst te verstrekken (op te vragen bij de Belastingdienst). De op deze inkomensverklaring vermelde bruto jaarinkomen(s) zijn bepalend voor het voldoen aan de toewijzingscriteria.
Let op: bij koopgarantwoningen kan géén starterslening worden aangevraagd.

Een volledig ingevuld inschrijfformulier samen met de bijgevoegde ontvangstbevestiging, werkgeversverklaring(en), volledig ingevuld legitimatieformulier, jaaropgave(n) en salarisstroken dienen uiterlijk op maandag 18 februari a.s. om 17:00 uur te zijn ingeleverd bij Midden Nederland Makelaars, Sportparkstraat 2 te Voorthuizen. Personen die voornemens zijn samen de woning te gaan bewonen kunnen slechts één inschrijfformulier inleveren.
Inschrijfformulieren die na deze datum binnenkomen doen niet mee aan de loting.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 144.375,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning hoekwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2009 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 69 m² Perceeloppervlakte 60 m² Overige inpandige ruimte 3 m² Inhoud 245 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2008, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Dak Soort dak lessenaardak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Keurmerken Politiekeurmerk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Voorthuizen Sectie E Perceelnummer 2170 Oppervlakte 60 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Speenkruid 20, 3781 SJ Voorthuizen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.