Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Knoopkruid 63 in Voorthuizen 3781 SG

Knoopkruid 63

3781 SG Voorthuizen
Koopsom € 146.250,- k.k.

Omschrijving

DEZE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Op fraaie locatie gelegen KOOPGARANTWONING met aangebouwde stenen berging in nieuwbouwwijk Blankensgoed. De woning is gebouwd in 2009, voorzien van alle isolatie en beschikt over het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het terras is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Indeling:...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2008 Woonoppervlakte 69 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

DEZE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Op fraaie locatie gelegen KOOPGARANTWONING met aangebouwde stenen berging in nieuwbouwwijk Blankensgoed. De woning is gebouwd in 2009, voorzien van alle isolatie en beschikt over het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het terras is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Indeling:
Parterre: hal met trap, meterkast, woonkamer met deur naar beschut terras aan voorzijde van de woning, open keuken, bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger, toilet met fonteintje.
1e etage: overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van een dakraam en 1 voorzien van een vaste kast, badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.

Het betreft een Koopgarant-woning die verkocht wordt via loting.

Wat is een Koopgarant-woning?
Met Koopgarant wordt een eigen huis betaalbaar én bereikbaar. Er wordt namelijk een woning gekocht met een lagere prijs én terugkoopgarantie dan de marktwaarde van de woning, waardoor uw woonlasten een stuk lager uitvallen. Daartegenover staat dat deze verkoop tegen een lagere prijs plaatsvindt onder bepaalde verkoopvoorwaarden. Deze voorwaarden hebben onder meer betrekking op de toewijzingscriteria van de woningen, de aanbiedingsplicht aan Woningstichting Barneveld bij verkoop, de terugkoopplicht van Woningstichting Barneveld en de winst- of verliesdeling bij verkoop.
Bij de ontwikkeling van Koopgarant heeft de Vereniging Eigen Huis (VEH) kritisch meegedacht. Ook is met het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) afgestemd dat de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bij Koopgarant toegepast kan worden.

Inschrijven
De toewijzing van de Koopgarant-woningen vindt plaats via inschrijving en loting. Indien u in aanmerking wilt komen voor deze woning kunt u zich inschrijven via een inschrijfformulier. Deze kunt u opvragen en ingevuld inleveren bij Midden Nederland Makelaars, vestiging Voorthuizen. De inschrijving sluit op maandag 2 december a.s. om 17:00 uur.

Criteria
- Het gezamenlijk actueel bruto jaarinkomen van 2019 mag niet meer bedragen dan € 42.436,-.
- Voor deze woning geldt als 1e voorrang voor huurders van de voorrangsgroep van doorstromers. Indien u tot de voorrangsgroep behoort heeft u daarover bericht ontvangen van de Woningstichting Barneveld. U kunt dit bij het inleveren van het inschrijfformulier nog navragen bij Midden Nederland Makelaars.
Definitie begrip voorrangsgroep:
• Voorrangsgroep: woningzoekende die een toewijsbare zelfstandige huurwoning van Woningstichting Barneveld achterlaat en gedurende de woonduur in die woning ingezetene van de gemeente Barneveld is geweest en door de Woningstichting Barneveld zijn aangewezen als voorrangsgroep.
- Vervolgens komen de andere doorstromers in aanmerking voor deze woning.
Definitie begrip doorstromers:
• Doorstromer: woningzoekende die een toewijsbare zelfstandige huurwoning van Woningstichting Barneveld achterlaat en gedurende de woonduur in die woning ingezetene van de gemeente Barneveld is geweest.
• Overige geïnteresseerde: belangstellende die geen woning van Woningstichting Barneveld huurt of een koopwoning heeft.

Verkoopprijs en inkomensgrens
De marktwaarde van de woning aan het Knoopkruid 63 te Voorthuizen is vastgesteld op € 195.000,- k.k. De verkoopprijs van deze woning op Koopgarant-voorwaarden en met een 25% lagere prijs wordt daarmee
€ 146.250,- k.k.

De uiteindelijke aanbieding en toewijzing van de woning zal plaatsvinden via loting.
De geselecteerde kandidaat-koper dient een inkomensverklaring van de Belastingdienst te verstrekken (op te vragen bij de Belastingdienst). De op deze inkomensverklaring vermelde bruto jaarinkomen(s) zijn bepalend voor het voldoen aan de toewijzingscriteria.
Let op: bij koopgarantwoningen kan géén starterslening worden aangevraagd.

Een volledig ingevuld inschrijfformulier samen met de bijgevoegde ontvangstbevestiging, werkgeversverklaring(en), kopie legitimatiebewijs, jaaropgave(n) en salarisstroken dienen uiterlijk op maandag 2 december a.s. om 17:00 uur te zijn ingeleverd bij Midden Nederland Makelaars, Sportparkstraat 2 te Voorthuizen. Personen die voornemens zijn samen de woning te gaan bewonen kunnen slechts één inschrijfformulier inleveren.
Inschrijfformulieren die na deze datum binnenkomen doen niet mee aan de loting.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met ons kantoor aan de Sportparkstraat 2 te Voorthuizen. Tel.: (0342) 47 20 72.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 146.250,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2008 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 69 m² Perceeloppervlakte 57 m² Overige inpandige ruimte 3 m² Inhoud 239 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas Combi (Gas Combiketel uit 2008, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Voorthuizen Sectie E Perceelnummer 2148 Oppervlakte 57 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Knoopkruid 63, 3781 SG Voorthuizen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring