Mijn favorieten

Een woning kopen? Schakel een aankoopmakelaar in!

Een nieuw huis kopen. Dat is een grote stap voor de lange termijn. Dus is het best logisch om begeleiding en advies te vragen aan een professional die elke dag bezig is met het kopen en verkopen van huizen. Schakel daarom een aankoopmakelaar in van Midden Nederland Makelaars.
 

Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen

Onze aankoopmakelaars kennen de woningmarkt tot in detail. En zijn als een van de eerste op de hoogte als er nieuwe woningen op de markt komen. Dat geeft u een voorsprong in de zoektocht naar dat ene huis dat perfect past bij uw woonwensen. Die wensen inventariseren we uiteraard in een uitgebreid eerste gesprek.
 

Zeker weten dat aan alles gedacht is

Zie ik mezelf hier wonen? Dat is de vraag die u als koper moet beantwoorden. Aan de rest denkt uw aankoopmakelaar. We adviseren over de voor- en nadelen van straten en wijken. Checken de bouwkundige staat van de woning en letten met een scherp oog op gebreken. Maar duiken ook in bestemmingsplannen, eigendomsbewijzen en splitsingsaktes.
 

Niet teveel betalen voor uw nieuwe woning

Tussen de vraagprijs en verkoopprijs zit meestal een marge. Maar hoeveel precies? Onze aankoopmakelaars doen dagelijks transacties in heel Midden-Nederland. Ze weten daardoor wat woningen opbrengen en wat reële prijzen zijn op dit moment. En daar kunnen ze nuchter en scherp over onderhandelen met de verkopende partij. En is de deal rond? Dan begeleiden we u natuurlijk ook bij de praktische en juridische afhandeling van uw woningaankoop.
 

Maak een afspraak met uw lokale aankoopmakelaar  

Midden Nederland Makelaar beschikt over vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Maak een vrijblijvende afspraak met een aankoopmakelaar voor meer informatie of informeer naar onze tarieven. Bij woningen die we zelf verkopen, kan Midden Nederland Makelaars niet optreden als aankoopmakelaar.