Mijn favorieten

Een huis huren bij Midden Nederland Makelaars

Op zoek naar een huurhuis? Midden Nederland Makelaars heeft een ruim aanbod aan huurwoningen. Van appartement tot tussenwoning en van twee-onder-een-kapwoning tot vrijstaand huis. Gelegen op de mooiste plekken, verspreid over de Veluwe en de Gelderse Vallei.

Snel een woning of appartement huren? Ontdek welke huizen er te huur staan.
 

Sociale huurwoning, vrije markthuur of Leegstandswet?

Het huuraanbod van Midden Nederland Makelaars valt uiteen in drie categorieën. Huurt u een sociale huurwoning (kale huurprijs tot € 710,48), dan komt u mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag. Daarnaast verhuren we woningen in het geliberaliseerde segment (kale huurprijs meer dan € 710,48). Tot slot bieden we af en toe appartementen en huizen te huur aan onder de Leegstandswet. In dat laatste geval huurt u tijdelijk en heeft u geen recht op huurbescherming.
 

Bezichtiging van een huurwoning of huurappartement

Natuurlijk kunt u alle huurwoningen en appartementen die te huur staan bekijken. Maak vandaag nog een afspraak via een van onze verhuurmakelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk. Goed om te weten: dat kan geheel vrijblijvend. Bovendien betaalt u geen bemiddelingskosten als u een huis of appartement gaat huren via Midden Nederland Makelaars.
 

Wat moet er gebeuren voordat u de sleutel krijgt?

Als u enthousiast bent over een bepaalde woning, levert u de benodigde gegevens aan voor een screening. We kijken dan bijvoorbeeld of uw inkomen hoog genoeg is om een huis of appartement te huren en of u geen betalingsachterstanden heeft. Tot slot geeft de verhuurder de finale toestemming dat u het appartement of huis mag huren.
 

Blijf op de hoogte van nieuwe huuraanbod

Staat de huurwoning of het huurappartement dat u zoekt er niet tussen? Schrijf u dan vrijblijvend in bij Midden Nederland Makelaars. We houden u dan per e-mail of via onze gratis MNM-app op de hoogte.