Mijn favorieten

Taxatie van uw woning door Midden Nederland Makelaars

Wilt u weten wat uw woning waard is? Onze taxateurs stellen graag een objectief taxatierapport op. Ze kijken daarbij uiteraard naar de ligging, grootte, afwerking en inrichting van uw huis. Maar ze nemen ook de woningmarktsituatie, planologische ontwikkelingen en erfdienstbaarheden mee in hun taxatie. 
 

Markt- en vakkennis als basis van een nauwkeurige taxatie

Midden Nederland Makelaars is de grootste makelaar van de Veluwe. Omdat we de meeste transacties verzorgen, kennen we de markt beter dan wie ook. En dat zorgt voor zeer nauwkeurige waardebepalingen. Niet voor niets vragen banken vaak om een taxatie door Midden Nederland Makelaars. Ook onze vakkennis is natuurlijk op peil. Al onze makelaar-taxateurs zijn gecertificeerd door de VastgoedCert.
 

Binnen 5 werkdagen een taxatierapport van uw huis

Nadat u een aanvraag voor de taxatie van uw huis hebt ingediend, maken we snel een afspraak. Een makelaar-taxateur brengt een uitgebreid bezoek aan uw woning. Daarnaast vindt aanvullend achtergrondonderzoek plaats. Binnen 5 werkdagen ontvangt u het digitale taxatierapport van uw woning. Wilt u meer weten over een taxatie? Neem dan contact op met een makelaar-taxateur van Midden Nederland Makelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk.