Mijn favorieten

Woningen verhuren via Midden Nederland Makelaars

Woningen, appartementen of appartementencomplexen verhuren. Dat kan u een mooi rendement opleveren. Maar u zit niet te wachten op regelwerk en risico’s. Kies daarom voor Midden Nederland Makelaars. Een betrouwbare verhuurmakelaar die actief is in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk.
 

Uw woning onder de aandacht van een breed publiek

Midden Nederland Makelaars presenteert huurwoningen op Funda en Pararius. Het huuraanbod is daarnaast eenvoudig te vinden via onze website en app. Bovendien brengen we nieuwe huurwoningen per e-mail onder de aandacht van ons zoekersbestand. Door deze actieve en brede presentatie hebben onze huurwoningen een relatief snelle doorstroomtijd.
 

Geen omkijken naar screenings, opleveringen en contracten

Midden Nederland Makelaars verzorgt voor u de financiële screening van potentiële huurders. Bij twijfel voeren we een extra NVM-Woontoets uit. Zo weet u zeker dat u geen huurders met criminele antecedenten of een betaalachterstand in huis haalt. Uiteraard heeft u ook geen omkijken naar bezichtigingen, huurcontracten en opleveringsinspecties.
 

Deskundig advies van een NVM-verhuurmakelaar

Alle verhuurmakelaars van Midden Nederland Makelaars zijn geschoold door de NVM en beschikken over uitgebreide markt- en vakkennis. Hierdoor kunnen ze u adviseren over de optimale huurprijs van uw vastgoed, maar ook bijvoorbeeld informeren over de mogelijkheden om tijdelijk te verhuren op basis van de Leegstandswet. Maak een vrijblijvende afspraak met een verhuurmakelaar van een kantoor bij u in de buurt.