Mijn favorieten

Uw huis verkopen met Midden Nederland Makelaars

U gaat uw huis verkopen. Een spannende stap. Logisch dat u een betrouwbare verkoopmakelaar zoekt met kennis van zaken én de markt. Dat is Midden Nederland Makelaars, het grootste makelaarskantoor van de Veluwe. We helpen u om uw woning zo snel mogelijk te verkopen tegen een optimale prijs. En dat zeggen we niet alleen zelf. Dat is ook de ervaring van onze klanten!
 

Een slimme verkoopstrategie en reële marktprijs

Midden Nederland Makelaars verkoopt elke dag huizen in de regio van Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. In elke plaats hebben we specialisten die zich alleen bezig houden met woningverkopen in de betreffende vestigingsplaats. We kennen de lokale markt en de wensen van kopers daardoor zeer goed. Hierdoor kunnen we u optimaal adviseren over een reële vraagprijs. Dat verhoogt de kans op een snelle verkoop van uw woning.
 

De beste offline én online presentatie van uw woning

Uw huis verkopen? Dat begint met het aantrekken van potentiële kopers. Daarom zetten wij uw woning breed in de spotlights. Met de opvallendste advertentiepagina’s in lokale kranten. Een uitgebreide online presentatie met digitale plattegronden op Funda. Uw woning is te zien in de veelbekeken etalage van onze kantoren. We zetten verkoopstyling in en gebruiken glossy gedrukte brochures, social media en een app. Kortom: alles wat nodig is om uw huis te verkopen.
 

Betere verkoopkansen door ons grote aanbod

Doordat Midden Nederland Makelaars het grootste woningaanbod in de regio heeft, krijgen we veel potentiële kopers over de vloer én op de website. Is een eerste bezichtiging van een woning uit ons bestand geen succes? Dan vragen we door en kijken we of een andere woning in ons aanbod wél past bij hun wensen. Ook kunnen wij soms een ‘treintje’ van woningkopers maken. Kortom: door onze omvang nemen uw verkoopkansen toe.
 

Persoonlijke begeleiding, deskundige onderhandeling

Ook al zijn we groot, onze benadering is persoonlijk. U krijgt een vaste makelaar en binnendienstmedewerker die beiden bij u langskomen. Uw verkoopmakelaar onderhandelt in nauw overleg met u over uitgebrachte biedingen. En we helpen u bij de notariële afhandeling van een verkoop. Meer weten over het verkopen van uw huis? Of direct uw huis te koop zetten? Neem contact op met een verkoopmakelaar in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.