Mijn favorieten

Een perfecte eerste indruk met verkoopstyling

 Het eerste dat een potentiële koper van uw woning ziet? Dat zijn waarschijnlijk de foto’s op internet. Die moeten er dus perfect uitzien. Daar zorgt Midden Nederland Makelaars voor door middel van verkoopstyling en woningfotografie.
 

Snelle en efficiënte verkoopstyling voor elke woning

Voor de presentatie van uw woning schakelen we een professionele woningfotograaf in. De fotograaf stylet waar nodig de ruimtes in uw huis. Wel zo snel en efficiënt. Het gaat bij verkoopstyling vaak om kleine ingrepen. Denk bijvoorbeeld aan het weghalen van kindertekeningen, speelgoed, bloempotten, fotolijstjes en accessoires. Dat zorgt voor rustige, neutrale foto’s. Potentiële kopers kunnen hierdoor beter door uw inrichting heen kijken. Deze vorm van verkoopstyling bieden we standaard aan verkopers aan.
 

Uitgebreide verkoopstyling van uw leegstaande huis

Staat uw woning al leeg? Dan is het vaak lastig voor kopers om te beoordelen wat er mogelijk is in uw huis. Uitgebreide verkoopstyling van uw huis is dan een optie. De verkoopstylist voorziet uw woning dan tijdelijk van meubels en accessoires. Dat verhoogt de kans op verkoop. Aan uitgebreide verkoopstyling zijn extra kosten verbonden.
 

Meer weten over verkoopstyling door MNM?

Overweegt u om uw woning te verkopen en heeft u vragen over de manier waarop wij uw huis presenteren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van (uitgebreide) verkoopstyling. Neem dan contact op met uw woningmakelaar in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk.