Mijn favorieten

De services van Midden Nederland Makelaars


Specialismen van Midden Nederland Makelaars


Een huis kopen of verkopen. Dat maken we bij Midden Nederland Makelaars graag een beetje makkelijker en leuker. Ontdek de gratis services die we kopers en verkopers bieden.
 
Promoot uw woning met een eigen website

Promoot uw woning met een eigen website

De kans om uw huis te verkopen wordt groter als u uw netwerk daarbij betrekt. Midden Nederland Makelaars helpt u om dat te doen. We richten een website in die volledig gaat over uw woning. Met foto’s, plattegronden en natuurlijk alle relevante informatie. Dit digitale visitekaartje kunt u eenvoudig. delen met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Zodat zij ook uw woning kunnen promoten. We noemen dit ‘MNM HelpMee’.
Leen onze aanhangwagen voor de verhuizing

Leen onze aanhangwagen voor de verhuizing

Heeft u uw woning verkocht en gaat u verhuizen? Dan kunt u onze gesloten aanhanger met huif lenen om uw inboedel te vervoeren. Helemaal gratis. En uiteraard is de verzekering geregeld. Om met deze aanhanger de weg op te gaan heeft u een BE-rijbewijs nodig. U kunt de aanhangwagen reserveren bij uw makelaarskantoor
Deel uw woningaankoop met vrienden en familie

Deel uw woningaankoop met vrienden en familie

U bent trots op uw nieuwe woning. Logisch dat u het goede nieuws wilt delen met familie en vrienden. Met ‘Kijk Mijn Huis’, een website over uw nieuwe woning, is dat zeer eenvoudig. Bovendien kunt u ze op de hoogte houden van de verhuizing met updates en foto’s. Uiteraard bepaalt u zelf wat u wel en niet deelt. ‘Kijk Mijn Huis’ beschikt ook over een privédeel. U vindt hier handige tips, planningen en checklists. Bovendien kunt u uw huis alvast in 3D inrichten.